Snack of tussendoortje uit Arabia:
Sfouf met cacao en nootmuskaat
- Ingrediënten:
- amandel, bloem, cacaopoeder, kaneel, nootmuskaat, poedersuiker, sesamzaad, smen, venkelzaad en zonnebloemolie
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- zoete hapjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, bruine suiker, citroen, ei, gemalen kaneel, gemberpoeder, honing, knoflook, krenten, kruidnagel, kruidnagelpoeder, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, poedersuiker, specerijen, suiker, ui, walnoten, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Arabia:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit De geur van witte rijst:
Diner / nagerecht uit Eten in Italie:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Diner / nagerecht uit Lekker Hollands:
Snack of tussendoortje uit Hoe te eten:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / nagerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Marokkaanse keuken:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van Klein Stukje Dan:
Recept uit Gevulde deeghapjes:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Kook met Jamie:
Diner / nagerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bij de koffie uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: