20 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bladerdeegboterchampignoncrème fraîcheeieidooierflespompoengruyèrekippenbouillonknoflookkoolzaadoliemelknootmuskaatoliepaprikaparmezaanse kaaspeperpreiricottaslagroomsnijbietsuikertijmuivolle melkwaterzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sonja Bakker en N. van Ormondt - Zomerslank met Sonja

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Zomerslank met Sonja:

Vegetarische quiche

Ingrediënten:
aubergine, bak en braad, bloem, cherrytomaten, ei, feta, olijfolie, paprika, peper, slankroom, water en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Quiche met membrillo en stilton

Ingrediënten:
bloem, blue stilton, briseerdeeg, crème fraîche, ei, flespompoen, membrillo, olijfolie, slagroom, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:

Quiche met bietenblad (of snijbiet) en ricotta

Ingrediënten:
bietenloof, bloem, boter, ei, eidooier, knoflook, koolzaadolie, melk, olijfolie, ricotta, slagroom, snijbiet, tijm, ui, volle melk en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:

Quiche met sla, lente-ui en kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, cheddar, ei, eidooier, harde geitenkaas, koolzaadolie, lancashirekaas, lente-ui, little gem, melk, olijfolie, slagroom, volle melk en zeezout

Soort:
quiche / vegetarisch / groente
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Kippasteitjes met pesto

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, cherrytomaatjes, diepvriesbladerdeeg, ei, kippenbouillon, kippenvlees, nigellazaad, olijfolie, pesto, prei, sesamzaad, slagroom en voorgebakken pasteibak

Soort:
quiche
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Homemade pastei

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, champignon, crème fraîche, diepvriesdoperwtjes, ei, kippenbouillon, korstdeeg, mascarpone, munt, olijfolie, runderfond, rundergehakt, tomatenketchup, tomatenpuree, ui en worcestersaus

Soort:
quiche
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Hartige taart van brave hendrik

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, brave hendrik, cavolo nero, crème fraîche, ei, jonge geitenkaas, nootmuskaat, olijfolie en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Uientaart - tarta de cebolla

Ingrediënten:
bloem, boter, eieren, gruyère, koffieroom, margarine, olijfolie, peper, ui en zout

Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Uientaart

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fraîche, ei, eidooier, marsala, nootmuskaat, olie, suiker en ui

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Groentenquiche

Ingrediënten:
30plus kaas, bloem, champignon, courgette, demi creme fraiche, ei, gedroogde italiaanse kruiden, knoflook, margarine bladerdeeg, olijfolie, peper, ui, winterpeen en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
quiche / vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch! vegetarisch

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch! vegetarisch:

Uienetaart

Ingrediënten:
basterdsuiker, eieren, bloem, boter, karwijzaadjes, kerstomaat, melk, olijfolie, paprikapoeder, peper, slagroom, citroensap, uien, gedroogde gist, zeezout en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Regenboogpastei - torta rustica arcobaleno

Ingrediënten:
bloem, boter, droge witte wijn, eierdooier, fontina, gekookte ham, gele paprika, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rode paprika, slagroom, spinazie, verse tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / quiche
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Pithiviers met paddestoelen en dragon

Ingrediënten:
bloem, boter, buna-shimejipaddestoelen, crème fraîche, dragon, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, kastanjechampignons, oesterzwammen, olijfolie, ouzo, peterselie, roomboterbladerdeeg, shiitakes, sjalot, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vegetarisch
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Ansjovistaart met ui en paprika

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, boter, ei, knoflook, olie, paprika, peper, slagroom, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / vis
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Kalkoentaart

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, bouillon, crème fraîche, gerookte doorregen bacon, kalkoenjus, kalkoenvlees, kastanjes, olijfolie, prei en tijm

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche / gevogelte / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Paastaart - torta pasqualina

Ingrediënten:
bladerdeeg, bloem, boter, ei, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, ricotta, slagroom, snijbiet, majoraan en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit De Zilveren Lepel:

Taart uit zee - torta alla marinara

Ingrediënten:
bloem, boter, boterdeeg, ei, garnaaltjes, garnalen, knoflook, olijfolie, peper, ricotta, slagroom, venusschelp, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
quiche / schaal- en schelpdieren