Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Gebraden lamsschouder met rozemarijn
- Ingrediënten:
- bloem, bruine fond, extra vergine olijfolie, kruiden, kippenbouillon, lamsschouder, rozemarijn, zout en zwarte peper
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, basilicum, bleekselderij, boter, citroensap, ei, knoflook, kruiden, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomaat, tomatenpuree, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Wat het Groene Hart schaft:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten: