Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees in melk met ham - arrosto al latte e prosciutto
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsvlees, melk, rauwe ham, uitgebeende kalfsborst en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, ei, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, knoflook, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, oud witbroodkruim, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, slagroom, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: