Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bloem, boter, citroensap, dragon, ei, eidooier, groentebouillon, gruyère, halfvolle room, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, suiker, tijm, ui, water, witte peper, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / nagerecht uit Nopi:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit The big green egg book:
Diner / nagerecht uit Maak van de noot een deugd:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Ontbijt / brunch uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel: