Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Baba met rum
- Ingrediënten:
- bakkersgist, bloem, boter, ei, honing, melk, rozijnen en rum
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelschaafsel, amandelspijs, bakkersgist, bloem, boter, citroenrasp, donkere rum, ei, eidooier, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, griessuiker, kaneel, krenten, kristalsuiker, meel, melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, suiker, vanillesuiker, walnoten, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Recept uit Ons bakboek:
Bij de koffie uit Koken voor elke dag:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / nagerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit De banketbakker:
Diner / nagerecht uit De banketbakker:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / nagerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Ontbijt / bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:
Ontbijt / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Culinaria Italia:
Diner / nagerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Kochen für zwei:
Ontbijt / brunch / lunch / high tea uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Brits bakboek:
Ontbijt / brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: