Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Zomers kalfsvlees
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, kalfsfricandeau, kappertjes, olijfolie, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, kalfsschenkel, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, selderij, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, witte wijn, wortel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Basisrecept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Junges Gemüse:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten: