Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Pot-au-feu
- Ingrediënten:
- bleekselderij, koolraap, kruidnagel, laurierblad, peper, prei, rode wijn, runderschenkel, winterwortel en zout
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | groente, kaneel, knoflook, kruiden, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peterselie, prei, rijst, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vis, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Basisrecept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Recept uit Koken in een duinpan:
Basisrecept uit Familierecepten:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / voorgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Basisrecept uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Basisrecept uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Dikke van Dam:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier: