Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Koe of kalf met prei of kweepeer of ui of taro
- Ingrediënten:
- garum, knoflook, kweepeer, laser, olie, peper, prei, sudderlappen, taro en ui
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- kalfsvlees / rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, room, tijm, tomaat, tomatenpuree, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Bijgerecht uit Het kleine fornuis:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Lunch / avondmaal uit Polpo:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / voorgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Noma: