Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Stamppot van prei
- Ingrediënten:
- aardappel, blanke bouillon, boter, bouquet garni, nootmuskaat, peper, preigroen, preiwit, ui, water en zout
- Keuken:
- Belgisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, groente, knoflook, knolselderij, kruiden, laurier, melk, olie, olijfolie, peterselie, rijst, selderij, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Turks kookboek:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Hoe dan?!:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken: