Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijzen met rozijnen gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, melk, olijfolie, patrijs, peper, rozijnen, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroensap, ei, eidooier, gruyère, kaas, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Bijgerecht uit Polpo:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Bijgerecht / basisrecept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Basisrecept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: