Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Champignons farci - Gevulde champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, gekookte ham, kaas, peper, peterselie, ui, witbrood en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paddenstoelen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, knoflook, laurier, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, room, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit 1080 recepten:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Spaanse keuken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Lunch / snack of tussendoortje uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: