Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Brosse munt-chiliparatha's
- Ingrediënten:
- chapatimeel, chilipoeder, ghee, knoflook, komijnzaad, munt, plantaardige olie, water en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | citroensap, erwten, gember, groente, hamburgers, kaneel, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruiden, kurkuma, olijfolie, specerijen, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Ontbijt / diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Recept uit Istanbul:
Diner / hoofdgerecht uit Thug kitchen feestvoer:
Recept uit Papa Kazmi:
Bijgerecht uit Indonesisch koken:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Moleculair koken:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / voorgerecht uit Recepten voor de wok:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Papa Kazmi:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Food & Friends: