Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
RIJST met vermicelli
- Ingrediënten:
- basmatirijst, boter, groentebouillon, laurierblaadjes, rijst en vermicelli
- Keuken:
- Libanees
- Soort:
- rijst / pasta/noodles / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arboriorijst, basmatirijst, bleekselderij, boter, bouillon, citroen, courgette, droge witte wijn, knoflook, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, risottorijst, rode paprika, saffraan, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Lunch / bijgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Ciao Bella:
Diner / bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / voorgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit Varkensvlees:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Buffet / bijgerecht uit Tomaten:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Ciao Bella:
Recept uit Thug kitchen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek: