Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, groentebouillon, halfvolle room, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, water, zout, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit I love groente:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Bijgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / nagerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks: