Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bloem, boter, crème fraîche, ei, eidooier, knoflook, knolselderij, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, vlees, water, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: