Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Carpaccio van gerookte vis
- Ingrediënten:
- bieslook, citroen, gerookte forel, gerookte zalm, gerookte zalmforel, kappertjes, olie, peper, peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, ansjovisfilet, basilicum, bieslook, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, knoflook, laurierblad, olie, parmezaanse kaas, peterselie, rode ui, sjalot, tomaat, ui, water, witte wijn, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / voorgerecht uit Ciao Bella:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / voorgerecht uit Spaans:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren: