Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, gember, kalfsvlees, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, pasta, peterselie, prei, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, witte wijn, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Speisekammer:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Jeroen en Wendy's lekkernijenblog:
Recept van Francesca Kookt!:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van Wateetons:
Recept uit De worst story:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De worst story:
Diner / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Mediterraneo: