Recept uit Vis en schaaldieren:
Rog met citroen-gemberboter
- Ingrediënten:
- bieslook, citroensap, gemberwortel, gezouten boter, laurierblad, peper, prei, rogvleugels, tijm en zout
- Soort:
- vis/schaaldieren/schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, olijfolie, peterselie, prei, room, rozemarijn, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit De worst story:
Recept uit Eten met z'n allen:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk: