Recept uit De Joodse keuken:
Hashwa voor ovenschotel met komijn en cayennepeper
- Ingrediënten:
- cayennepeper, kalfsgehakt, komijn, lamsgehakt, peper, pijnboompitten, ui, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Syrisch / Sefardisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, ei, gember, kaneel, knoflook, kokosmelk, komijn, komijnzaad, koriander, kruiden, olie, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, rode chilipeper, specerijen, suiker, tomaat, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Picknick / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Smokey goodness:
Avondmaal uit Smokey goodness:
Bijgerecht uit Zuur:
Recept uit Turquoise:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Avondmaal uit Veg!:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit Rijst en risotto: