Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Munt-tahinsaus
- Ingrediënten:
- citroensap, knoflook, komijn, munt, peper, tahin en zout
- Keuken:
- Aziatisch
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, citroen, ei, griekse yoghurt, harissa, honing, kaneel, kikkererwten, knoflook, komijn, komijnzaad, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, suiker, tomaat, ui, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Avondmaal uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Moro:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Recept uit Minimania:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty more:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het grote vegetarische kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van I love food & wine:
Recept van De Hippe Vegetarier: