Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, groente, groentebouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept uit Gesund Geniessen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Vegan Genial:
Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: