313 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotercayennepepercitroensapeigerookt paprikapoedergroene paprikaknoflookkorianderolieolijfoliepaprikapoederpeperpeterselierode paprikarode uitijmtomaattomatenpureeuiwaterzeezoutzonnebloemoliezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:

Paprika-lasagnaterrine

Ingrediënten:
bladgelatine, boter, gele paprika, groene paprika, kruidenbouillon, kwark, lasagnevellen, olie, peper, rode paprika, suiker, ui, wittewijnazijn en zonnebloemolie

Keuken:
Mediterraans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / paté/terrine
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Onverpakte tamales met peper-kaasvulling

Ingrediënten:
bakpoeder, chihuahua, enchiladasaus, geroosterde paprika uit pot, geroosterde puntpaprika, groentebouillon, jonge goudse kaas, koriander, lente ui, masa harina, monterey jack kaas, peper, peterselie, poblano chilipeper, rode ui, salsa, suiker, tomatensaus en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Mosselen met paprika en gribichesaus

Ingrediënten:
droge witte wijn, gele paprika, gribichesaus, knoflook, lenteuien, mosselen, olijfolie, peper, rode paprika, rozemarijn, suiker, tijm, vongole en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Bruschetta met geroosterde paprika en cannellinibonen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bosui, cannellinibonen, citroen, knoflook, lichte rietsuiker, olijfolie, paprika's, peper, tijm, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:

Bruschetta met geroosterde paprika en cannellinibonen

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bosui, cannellinibonen, citroen, knoflook, lichte rietsuiker, olijfolie, paprika's, peper, tijm, witbrood en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Runderstoofpotje met rode paprika en dumplings

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bruine suiker, donker bier, grove mosterd, italiaanse kruiden, knoflook, laurier, olie, peper, rode paprika, runderbouillon, runderbouillonblokje, runderlappen, sjalot, tijm en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Beverley Jollands, M. Garrett en B. Jollands - Het olijfolieboekje

Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:

Gemarineerde mul met ui, paprika en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, bloem, bruine suiker, citroensap, knoflook, mulfilet, olijfolie, oregano, paprika, peterselie, gerookt paprikapoeder, rode ui, sherryazijn, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:

Salade van gegrilde ui, paprika en linzen

Ingrediënten:
bosui, bruine linzen, extra vergine olijfolie, knoflook, peper, rode paprika, rodewijnazijn, suiker, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:

Warme salade van eend, sperziebonen en geroosterde paprika met rijststokjes

Ingrediënten:
ansjovis, bacon, chilipoeder, citroensap, eendenborstfilet, gember, knoflook, lichte sojasaus, olijfolie, paprika, peterselie, rijststokjes, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat, witte-wijnazijn, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vlees / wild en gevogelte / pasta/noodles
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde paprika's met garnalen 2 - paprika dan oedang 2

Ingrediënten:
arachideolie, bladselderij, bruine basterdsuiker, dunne kokosmelk, ei, goela djawa, groene paprika, kerrie djawa, knoflook, krulpeterselie, maïzena, noorse garnalen, peper, rijst, rode paprika, verse garnalen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde paprika's met garnalen 1 - paprika dan oedang 1

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, ei, goela djawa, groene paprika, ketjap benteng asin, knoflook, maïzena, noorse garnalen, peper, rijst, rode paprika, sambal badjak, steurgarnalen, verse garnalen, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gevulde paprika's met garnalen 3 - paprika dan oedang 3

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, ei, goela djawa, groene paprika, ketjap benteng manis, knoflook, maïzena, noorse garnalen, peper, rode paprika, sambal oelek, steurgarnalen, ui, verse garnalen, voorjaarsui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Japanse mini-aubergine met bataatfudge met citroengort, zoetzure peen, geïm- pregneerde paprika en courgettechips

Ingrediënten:
alkmaarse gort, appelsap, azijn, bataat, carotte de sable, citroen, courgette, japanse mini-aubergine, kerrie, knoflook, kummel, mosterdzaad, olijfolie, paprika, peper, sjalot, suiker, turkse aubergine, ui, venkelzaad, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Japans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / vegetarisch
Haal meer recepten op...