Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Lamsvlees met caponata
- Ingrediënten:
- caponata, extra vierge-olijfolie, knoflook, lamslende, rozemarijn, zoutflakes en zwarte peper
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kaneel, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Mexicaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza: