Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Lunch / avondmaal uit Te gast bij Jamie:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!: