Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Roerei met kaviaar, gerookte zalm en paling
- Ingrediënten:
- boter, ei, gerookte paling, gerookte zalm, kaviaar, peper, slagroom en zeezout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bieslook, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, eidooier, frituurolie, gerookte paling, kervel, kwartelei, melk, olijfolie, omelet, paneermeel, peper, peterselie, prei, slagroom, tomaat, tomatenpuree, ui, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Sieb's proefschrift:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Brunch / diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Tough Cookie: