Recept uit Eten in Italie:
Rauw rundvlees op de wijze van alba
- Ingrediënten:
- aspergepunten, bleekselderij, citroensap, extra vierge olijfolie, parmezaanse kaas, peper, runderlende, witte truffel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- carpaccio/tartaar
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, basilicum, biefstuk, bloem, boter, citroen, ei, extra vierge olijfolie, gehakt, knoflook, munt, olijfolie, ossenhaas, peper, peterselie, rucola, rundergehakt, tomaat, ui, vlees, vruchtensap, water, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Rauw:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Lunch uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Tough Cookie:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Dr. Atkins' nieuwe dieet revolutie:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Chickslovefood:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: