74 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobladpeterseliebleekselderijcitroendilleeifruitgerookte zalmgroentekabeljauwknoflookkomkommermayonaisenotenolijfoliepeperpeterseliestokbrooduivisvleeswaterzalmfiletzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Picknick / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Ciabattasandwich met zalm

Ingrediënten:
botersla, ciabatta, gerookte zalm, kappertjes, mayonaise, trostomaat en zwarte olijven zonder pit

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Zalm Club

Ingrediënten:
avocado, brood, casinobrood, cherrytomaatjes, ei, gerookte zalm, komkommer, mayonaise, sla, 
zout en peper en zwarte olijven

Een recept uit Annemiek Verweij

Recept van KeukenLiefde:

Maaltijdsalade met zalm

Ingrediënten:
bospeentjes, broodje, citroen, eieren, extra vierge olijfolie, haricots verts, komkommer, little gem, olijven, rode ui, zalmfilet, zongedroogde tomaten en 
zout en peper

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:

Cajunkoekjes van zalm en garnalen

Ingrediënten:
aardappel, bloem, cajunkruiden, ciabatta, citroen, dille, extra vierge olijfolie, garnalen, ijsbergsla, komkommer, mierikswortel, olijfolie, oud brood, rode spaanse peper, rodewijnazijn, tomaat en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie's comfort food

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Jamie's comfort food:

Clubsandwich met warm gerookte zalm

Ingrediënten:
avocado, basilicummayonaise, brood, citroen, gerookte doorregen bacon, ontbijtspek, rozemarijn, slablaadjes, tomaat, tuinkers, zalmfilet en zoute chipjes

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan gehaktbrood met zongedroogde tomaat en seitan

Ingrediënten:
avocado, brood, cherrytomaatjes, ei, eiwitten, fruit, gehaktbrood, groene salade, havermoutvlokken, water, hennepzaad, knoflook, kruidenmix, lijnzaad, noten, notenmix, olie, peterselie, pijnboompitten, rode paprika, seitan, sesamolie, taart, knoflook, tomaten, uien, verse peterselie, vet, vis, vlees, zongedroogde tomaatjes en 
zout en peper

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Ingrediënten:

Clubsandwich met gerookte zalmfilet

Ingrediënten:
avocado, boterham, casinobrood, gerookte zalm, mayonaise, mierikswortel, peper, slablad, tomaat, tuinkers en zure room

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vis
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Ontbijt uit Jamie in 15 minuten:

Avocado op toast op 4 manieren

Ingrediënten:
basilicum, brood, citroen, ei, emmentaler, extra vierge-olijfolie, gekookte ham, gerookte zalm, kerstomaat, limoen, olijfolie, pancetta, rode spaanse peper, roomkaas en vleestomaat

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

sopa de mariscos

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, garnalen, gemalen zwarte peper, groene paprika, knoflook, kokkels, laurierblad, mosselen, olijfolie, oud brood, paprikapoeder, tomaat, ui, verse peterselie, water, witte wijn, zalm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Basisbereiding vissoep

Ingrediënten:
brood, gladde haai, knoflook, mul, peper, schorpioenvis, tomaat, vis, visbouillon en vissaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Karin Luiten - Koken met Karin

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Karin:

Zalmfilet in een kruidenkorstje

Ingrediënten:
brood, citroen, extra vierge-olijfolie, gedroogd chilipepertje, gedroogde tomaat, peterselie, pijnboompitjes en zalmfilet

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Smørrebrød

Ingrediënten:
augurk, boter, bruin brood, citroen, danablu, deense viskuit, dille, ei, eierdooier, garnalen, gerookte zalm, kappertjes, komkommer, margarine, ontbijtspek, peper, peterselie, radijs, roggebrood, slabladen, tomaat, tonijn in blik, ui, visfilet, vleeswaren, witbrood, zilveruitjes, zout en zoute haring

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit M.B. Clark, Martin Brigdale en M. Clark - Trattoria

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Trattoria:

Visstoofschotel

Ingrediënten:
brood, citroen, garnalen, inktvisjes, knoflook, mosselen, oregano, peterselie, prei, pruimtomaten, saffraan, tomatenpuree, venkelzaad, vis, witte wijn en zongedroogde tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Visstoofschotel

Ingrediënten:
brood, cayennepeper, droge witte wijn, knoflook, mosselen, olijfolie, bladpeterselie, tomaten, ui, vis, visbouillon en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:

Cacciucco alla Livornese - Vissoep

Ingrediënten:
baars, bladpeterselie, bot, brasem, extra vergine olijfolie, griet, groene chilipeper, heek, kabeljauw, knoflook, mul, peper, rode chilipeper, saffraandraadjes, saffraanpoeder, suiker, tarbot, tomaten, tong, witbrood, witte wijn, zalm, zonnevis en zout

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Vissoep op de manier van Livorno - cacciucco

Ingrediënten:
brood, vis, gladde haai, knoflook, mosselen, mul, olijfolie, peper, rode wijn, schorpioenvis, tomaat, ui, verse bladpeterselie, verse chilipeper, visbouillon, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Haal meer recepten op...