Recept uit Sous vide:
Crème fraiche aux fines herbes
- Ingrediënten:
- bieslook, crème fraîche, dragon, kervel en bladpeterselie
- Soort:
- saus/dressing/jus / sous-vide
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, groene kruiden, kervel, kippenbouillon, knoflook, kruiden, mayonaise, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, suiker, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / buffet / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Jamie's dinners:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / voorgerecht uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit From farm to fork in Twente:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Jong a/d kook:
Recept uit Jong a/d kook:
Lunch / avondmaal uit Thuis in de keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Sous-vide thuis: