Recept uit Margriet kookboek:
Kalfsvlees, gevuld
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsgehakt, magere kalfslapjes, maïzena, margarine, nootmuskaat en oud witbrood
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, ei, eidooier, kalfsgehakt, kaneel, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, slagroom, suiker, tijm, ui, vlees, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De banketbakker:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Speisekammer:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Lunch / snack of tussendoortje uit Wereldbroodjes:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek: