Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Kip uit de oven met aardappels, tijm, citroen & knoflook
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, citroensap, kip, knoflook, kookroom, laurier en tijm
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, champignon, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, eidooier, kip, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, sjalot, slagroom, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Bijgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Fast food:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De truffel:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: