335 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: avocadobladpeterseliecitroencitroensapcourgetteeifruitgroenteknoflookkorianderkruidenolieolijfoliepaprikapeperrode uispecerijentomaatuivetvleeswaterwortelzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Komkommer met kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
kappers, knoflook, komkommer, kruiden, maïskiemolie, rucola, trostomaat en wittewijnazijn

Soort:
carpaccio/tartaar / groente
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Spinazietaart met komkommer-salsa

Ingrediënten:
ansjovis, bosuitjes, dille, eieren, filodeeg, honing, komkommer, munt, olijfolie, paneermeel, roomboter, roze peperbessen, spinazie, zout, uien, kruiden en zachte geitenkaas

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Bijgerecht uit Een kookboek.:

Tabouleh met komkommer, paprika en granaatappel

Ingrediënten:
bieslookbloemen, bladpeterselie, boter, bulgur, citrusvinaigrette, fleur de sel, granaatappel, komkommer, minikomkommer, munt, peper, pimpernel, rode paprika, salade, venkelblad, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Taboule van gekiemde zaden

Ingrediënten:
bloemkool, citroensap, couscous, gekiemde zaden, komkommer, koolzaadolie, lente ui, munt, notenolie en peterselie

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa / vegetarisch
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Groene gazpacho

Ingrediënten:
avocado, basilicum, gember, granny smith, komkommer, koriander, lente ui, limoensap, munt, olijfolie en peterselie

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hoe dan?!:

Vietnamese loempia's

Ingrediënten:
avocado, ezelsorensla, komkommer, koriander, little gem, munt, peterselie, pinda-sojasaus, rijstmie, rijstvellen, thaise basilicum en waterkers

Keuken:
Vietnamees
Soort:
vegan
Haal meer recepten op...