Diner / voorgerecht uit Sieb's proefschrift:
Bruschetta peterselie & munt
- Ingrediënten:
- brood, extra vierge olijfolie, knoflook, munt, opzouten, peper en peterselie
- Soort:
- vegan / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, olie, olijfolie, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tuinkruiden, ui, water, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Sieb's proefschrift:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Casa Moro:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / voorgerecht uit Junges Gemüse: