Recept van Betty's Kitchen:
Scones (met gist)
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, boter, eieren, gedroogde gist, gist, karnemelk, krenten, rozijnen, suiker en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakkersgist, citroenrasp, ei, eidooier, gedroogde gist, griessuiker, instantgist, kaneel, krenten, kristalsuiker, nootmuskaat, olie, patentbloem, poedersuiker, rum, slagroom, suiker, vanillesuiker, volle melk, water, witte basterdsuiker, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Noma:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit Het Laura’s bakery bakboek:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Ontbijt uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Het Franse bakboek:
Bijgerecht uit Polpo:
Recept uit Het Franse bakboek:
Brunch / bij de koffie uit Brits bakboek:
Diner / nagerecht / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:
Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Snack of tussendoortje uit Margriet kookboek:
Recept uit De kunst van het koken: