Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsvlees in melk met ham - arrosto al latte e prosciutto
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsvlees, melk, rauwe ham, uitgebeende kalfsborst en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / varkensvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, brood, ei, fruit, groente, kaas, kalfsgehakt, knoflook, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, tijm, ui, vis, vlees, water, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Recept uit de snelle keuken: