Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, brood, ei, eiwit, fruit, groente, kaas, kalfsvlees, knoflook, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, suiker, tijm, ui, vis, vlees, water, yoghurt, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Keukendagboek 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / voorgerecht uit Koude keuken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koude keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: