Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Patrijzen met rozijnen gestoofd in melk
- Ingrediënten:
- bloem, cognac, melk, olijfolie, patrijs, peper, rozijnen, ui en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / wild en gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bieslook, boter, cayennepeper, citroensap, ei, eidooier, gruyère, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, slagroom, suiker, tijm, ui, volle melk, water, witte peper, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Bijgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit BioBudget:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Picknick / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Vis en schaaldieren:
Bijgerecht uit Polpo:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht van Vier seizoenen koken met Gartine:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / snack of tussendoortje uit Te gast bij Jamie:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Jamie's comfort food:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept uit De pastabijbel: