Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Kalfsoesters met melk - scaloppine al latte
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsoester, kappertje, melk, paneermeel, peper en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees / kalfsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, ei, gekookte ham, kalfsgehakt, knoflook, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas, peterselie, rijst, sjalot, slagroom, tijm, ui, vlees, water, witte peper, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Sous vide:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Lunch uit Oma's receptenboek:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Koude keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten: