snoep

Zoek naar snoep in jouw eigen kookboeken

Snoep koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

guirlache

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / snoep / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Snack of tussendoortje uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Fudge

Ingrediënten:
boter, clementine, gecondenseerde melk, lichtbruine basterdsuiker, mandarijn en whisky

Soort:
snoep / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Hot Apricot Marshmallow

Ingrediënten:
abrikozenpuree, amandel, bieslook, citroenmelisse, gedroogde abrikozen, gelatine, jasmijnolie, methylcellulose f50® en olijfolie

Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Groene of zogenaamse druivenpas

Ingrediënten:
appelpulp, cochenillewater, giddegom, indigo, kweepeerpulp, suiker en water

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Heston Blumenthal thuis:

Passievruchtpastilles

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, druivenpitolie, fijne tafelsuiker, passievrucht, pectine, suiker en vloeibare glucose

Soort:
zoet / snoep
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Snack of tussendoortje uit Heston Blumenthal thuis:

Whiskygums

Ingrediënten:
arachideolie, bruine suiker, druivenpitolie, laphroaig whisky, poedergelatine, suiker, vloeibare glucose en wijnsteenpoeder

Soort:
zoet / snoep
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Snack of tussendoortje uit Hip Holland:

Stroopsoldaatjes

Ingrediënten:
boter en fijne tafelsuiker

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Snack of tussendoortje uit Hip Holland:

Zoete en zoute drop

Ingrediënten:
agar-agar, dropsiroop, fijne tafelsuiker, salmiakpoeder, suiker, water en zoethoutpoeder

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Hip Holland:

Gekleurde nougat

Ingrediënten:
eiwit, pistachenoten, suiker, voedingskleurstof en water

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Snack of tussendoortje uit Hip Holland:

Koffiehopjes

Ingrediënten:
boter, koffie-extract, kristalsuiker, schenkstroop en slagroom

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Snack of tussendoortje uit Hip Holland:

Dropjeswater

Ingrediënten:
laurierdrop en water

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Recept uit Home made zomer:

Nougat

Ingrediënten:
bigarreaux, eiwit, amandel, golden syrup, honing, suiker, vanille-essence, water en zout

Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Frambozen-bessenpas

Ingrediënten:
frambozen, rode bessenpulp door een haarzeef, suiker en vloeipapier

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Citroenschuim

Ingrediënten:
citroenrasp, eiwit en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Suikerperen

Ingrediënten:
peren, suiker en water

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Rode kweepas

Ingrediënten:
appelpulp, cochenillewater, kweepeerpulp en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Bessenpas

Ingrediënten:
rode bessenpulp door een haarzeef, suiker en vloeipapier

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Witte kweepas

Ingrediënten:
appelpulp, kweepeerpulp en suiker

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Karamels

Ingrediënten:
blanke stroop, kristalsuiker, roomboter, slagroom en vanillestokje

Soort:
snoep
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Toffees

Ingrediënten:
honing, kristalsuiker, melk, roomboter, slagroom en vanillestokje

Soort:
snoep
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Bij de koffie uit Heston Blumenthal thuis:

Ananasmarshmallows

Ingrediënten:
ananassap, bladgelatine, eiwit, fijne tafelsuiker, maïzena, oranjebloesemwater, poedersuiker, rozenwater en vloeibare glucose

Soort:
zoet / snoep
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Marsepein

Ingrediënten:
poedersuiker, rozenwater en zoete amandelen

Keuken:
Europees
Soort:
snoep
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bij de koffie uit 1080 recepten:

Turrón uit Jijona

Ingrediënten:
amandelen, dikke honing, eiwit, kristalsuiker en rijstpapier

Keuken:
Spaans
Soort:
snoep
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Passion Fruit Marshmallow with Chorizo Powder

Ingrediënten:
albuminepoeder, chorizopoeder, fructose, gelatine, n-zorbit m®, passievruchtensap en passievruchtmarshmallow met chorizopoeder

Soort:
snoep
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Samak wa-aqras (vissen en broodjes)

Ingrediënten:
amandelpoeder, honing, muskus, rozenwater, suiker en zetmeel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
snoep
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Helen Goh - Sweet

Bij de koffie uit Sweet:

Woodland meringues

Ingrediënten:
bakpoeder, basterdsuiker, cream of tartar, donkere chocolade, eiwit, gevriesdroogde aardbei, hazelnoot, maïsmeel, melkchocolade, vanille extract, wijnsteenzuur en witte chocolade

Soort:
zoet / snoep