snoep

Zoek naar snoep in jouw eigen kookboeken

Snoep koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / nagerecht / bij de koffie uit De Spaanse keuken:

guirlache

Ingrediënten:
amandelen, citroensap, hazelnoten, kristalsuiker en olie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / snoep / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie Oliver's kerstkookboek

Snack of tussendoortje uit Jamie Oliver's kerstkookboek:

Fudge

Ingrediënten:
boter, clementine, gecondenseerde melk, lichtbruine basterdsuiker, mandarijn en whisky

Soort:
snoep / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Babbelaars

Ingrediënten:
azijn, bruine basterdsuiker, kristalsuiker, roomboter en water

Soort:
snoep
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:

Kellog's rice krispie treats

Ingrediënten:
boter, marshmallows en rice krispies

Keuken:
Amerikaans
Soort:
snoep
Een recept uit Gerrit van den Brenk - ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier

Recept uit ‘tZaamenspraak tusschen een mevrouw, banketbakker en confiturier:

Halve sinaasappelen of doppen

Ingrediënten:
sinaasappel, siroop en water

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Samak wa-aqras (vissen en broodjes)

Ingrediënten:
amandelpoeder, honing, muskus, rozenwater, suiker en zetmeel

Keuken:
Mediterraans
Soort:
snoep
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Passion Fruit Marshmallow with Chorizo Powder

Ingrediënten:
albuminepoeder, chorizopoeder, fructose, gelatine, n-zorbit m®, passievruchtensap en passievruchtmarshmallow met chorizopoeder

Soort:
snoep
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Bij de koffie uit 1080 recepten:

Turrón uit Jijona

Ingrediënten:
amandelen, dikke honing, eiwit, kristalsuiker en rijstpapier

Keuken:
Spaans
Soort:
snoep
Een recept uit R. Schreven - Hip Holland

Snack of tussendoortje uit Hip Holland:

Wijnballen

Ingrediënten:
aardbeien, fijne tafelsuiker en vloeibare glucose

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Bij de koffie uit Twaalf maanden lekker eten:

Vanilleborstplaat

Ingrediënten:
roomboter, slagroom, suiker en vanillestokje

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep
Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt

Recept uit Mavis kookt:

Cacaorepen

Ingrediënten:
cacaopeulen

Keuken:
Surinaams
Soort:
zoet / snoep
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Snack of tussendoortje uit Heston Blumenthal thuis:

Popcorn met een smaakje

Ingrediënten:
arachideolie, druivenpitolie, fijne tafelsuiker, kaneel, kerrie, kurkuma, pofmaïs en tandooripoeder

Soort:
snoep
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Bij de koffie uit Heston Blumenthal thuis:

Zoute karamelbonbons in eetbare cellofaanwikkels

Ingrediënten:
boter, fijne tafelsuiker, gelatinepoeder, glucosesiroop, glycerine, volle melk en volle room

Keuken:
Frans
Soort:
zoet / snoep
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Bij de koffie uit Heston Blumenthal thuis:

Ananasmarshmallows

Ingrediënten:
ananassap, bladgelatine, eiwit, fijne tafelsuiker, maïzena, oranjebloesemwater, poedersuiker, rozenwater en vloeibare glucose

Soort:
zoet / snoep
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Basisrecept uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Marsepein

Ingrediënten:
poedersuiker, rozenwater en zoete amandelen

Keuken:
Europees
Soort:
snoep
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Recept uit Koken met Sylvia Witteman:

Pindakaassnoepjes

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, melkchocolade, pindakaas, poedersuiker en pure chocolade

Soort:
snoep
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Recept uit Modernist Cuisine [4]:

Olive Oil Gummy Worms

Ingrediënten:
arabische gom, gelatine, glucosesiroop de40, honing, isomalt, olijfolie, tijm, vanillemerg en water

Soort:
snoep
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Marsepeinfiguren

Ingrediënten:
cacao poeder, garneerglazuur, wit, marsepein en voedselkleurstof, oranje

Soort:
snoep
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Cashew Halvah

Ingrediënten:
cashewnoten, n-zorbit m® en zout

Soort:
snoep
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Turks fruit - Lokum

Ingrediënten:
granaatappelsap, hazelnoten, kokos, maïzena, passievruchtensap, pistachenoten, poedersuiker, suiker en zonnebloemolie

Keuken:
Turks
Soort:
zoet / snoep
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Oriënt

Ingrediënten:
amandelschaafsel, witte basterdsuiker, blanke stroop, noten, roomboter en slagroom

Soort:
snoep
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Pepernoten

Ingrediënten:
gemalen anijszaad, bakpoeder, bruine basterdsuiker, honing, roggebloem en water

Soort:
snoep
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Ingrediënten:

Braziliaanse koffiekaramels

Ingrediënten:
boter, bruine basterdsuiker, koffie brazil santos, pecannoten, slagroom en sterke koffie

Keuken:
Braziliaans
Soort:
snoep
Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Ingrediënten:

Gevulde dadels

Ingrediënten:
amandel, dadel en marsepein

Soort:
snoep
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Snack of tussendoortje uit Culinaria U.S.A.:

Karamels van melassesiroop - molasses divinity

Ingrediënten:
eiwit, kristalsuiker, melassesiroop, olie, pecannoot, vanille-essence, water en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
snoep
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Pepermunt

Ingrediënten:
glucose, mint essence, poedersuiker, suiker en water

Keuken:
Hollands
Soort:
snoep