hartige taarten, pasteien en pizza’s

Zoek naar hartige taarten, pasteien en pizza’s in jouw eigen kookboeken

Hartige Taarten, Pasteien En Pizza’s koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:

Rillettes

Ingrediënten:
bouquet garni, peper, varkensbuik, varkensschouder, vet spek, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Pizza met lotte en bleekselderij

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, knoflook, mozzarella, olijfolie, peper, sjalot, tarwebloem, tomaten, verse gist, water, zeeduivelfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch uit Brindisa:

Pastel de escorpora con albahaca - Licht "brood" van poon met een tomaten-basilicumdressing

Ingrediënten:
boter, broodkruim, ei, gepocheerde poon, slagroom, tomaten-basilicumdressing, tomatensofrito, volle melk en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
hartige taart
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken voor elke dag:

Broccolitaartjes

Ingrediënten:
broccoli, eieren, gerookt spek, minitaartjes, nootmuskaat, peper, room, tomaten, vetstof en zout

Soort:
hartige taart
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Recept uit Het gouden olijfolie boek:

Mediterrane muffins

Ingrediënten:
bakpoeder, basilicum, melk, parmezaanse kaas, rietsuiker, rozemarijn, scharrelei, tarwebloem, ui en zwarte olijf

Soort:
hartige taart
Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Lunch uit Het gouden olijfolie boek:

Toscaanse spinaziekoek met olijven

Ingrediënten:
knoflook, scharrelei, slagroom, spinazie, ui en volkorenmeel

Soort:
hartige taart
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Recept uit NAJAT:

Traditionele bastilla

Ingrediënten:
amandeltopping, boter, eidooier, filodeeg, kaneel, kipvulling, olie, poedersuiker, roerei en warka

Keuken:
Marokkaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / hoofdgerecht uit Toscane:

Gevogeltepizza

Ingrediënten:
bleekselderij, gedroogde gist, goudse kaas, kipfilet, knoflook, olijfolie, plantaardige olie, prei, provençaalse kruiden, provençaalse kruiden, rode paprika, sojasaus, suiker, tarwebloem, tomatenpuree, water, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Toscane:

Exotische pizza

Ingrediënten:
ananas uit blik, boter, kaas, karnemelk, lente-ui, peper, rietsuiker, sojasaus, tarwebloem, tomaten, tomatenpuree, varkensfilet, witlof en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Lunch / snack of tussendoortje uit Toscane:

Groene reuzenpizza

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, courgette, ei, emmentaler, kwark-oliedeeg, lente-ui, mozzarella, peterselie, peultjes, water, zout en zure room

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit  - Toscane

Recept uit Toscane:

Kwark-oliedeeg

Ingrediënten:
bakpoeder, magere kwark, maïsbloem, olijfolie, oregano, volkorenbloem, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Kalfsleverpasteitjes

Ingrediënten:
boter, brood, cognac, eidooier, gemberpoeder, gerookt spek, kalfslever, kalfsvlees, melk, nootmuskaat, pastei-korstdeeg, sherry, spek, tabasco, tijm, truffel, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Varkensvleespastei

Ingrediënten:
ei, knoflook, melk, mierikswortel, oud brood, peterselie, reuzel, scherpe mosterd, tomatenketchup, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Hamkoek

Ingrediënten:
bladerdeeg, boter, cayennepeper, eidooier, emmentaler, ham, olijven, peper, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht uit Koude keuken:

Garnalenpasteitje

Ingrediënten:
dille, ei, eidooier, garnalen, kabeljauwfilet, paneermeel, pastei-korstdeeg, peterselie, room, tabasco en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Wild-zwijnterrine

Ingrediënten:
boter, champignons uit blik, ei, gepekelde tong, gerookt spek, madeira, paprikapoeder, peterselie, pistaches, salie, spek, tijm, ui, varkensgehakt, varkensvlees, wild zwijnbout, witte peper en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Tongterrine

Ingrediënten:
boter, droge sherry, ei, gemberpoeder, gepekelde ossentong, kalfsvlees, kaneel, kappertjes, nootmuskaat, peper, pistaches, spek, ui, varkenslever, varkensvlees en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Deense leverpastei

Ingrediënten:
bloem, cognac, ei, ganzenlever, paprikapoeder, reuzel, room, rugspek, tijm, truffel, ui, varkenslever, witte peper en zout

Keuken:
Deens
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Kaastaart van bladerdeeg

Ingrediënten:
bladerdeeg, eidooier, paprikapoeder, philadelphia, slagroom, suiker, tabasco, tuinkruiden en zout

Keuken:
Duits
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Amerikaanse kalkoenterrine

Ingrediënten:
gerookt spek, kalkoenborst, kalkoenlever, knoflook, marjolein, melk, oud brood, paprikapoeder, peper, peterselie, spek, tijm, ui en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Deegflapjes met roquefortsaus

Ingrediënten:
appel, bloem, champignons, citroensap, ei, knoflook, melk, nootjes, roquefort, sjalotje, vetstof, water en zout

Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:

Provençaalse taartjes

Ingrediënten:
bieslook, bladerdeeg, bloem, champignons, eieren, gehakt, nootmuskaat, peper, rode paprika, tabasco, ui, vetstof en zout

Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Runderpastei met aardappelen

Ingrediënten:
aardappel, boter, ei, melk, olijfolie, rozijnen, rundergehakt, suiker, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / quiche
Serveersuggestie Kaasmuffins met rode peper

Picknick / brunch / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf maanden lekker eten:

Kaasmuffins met rode peper

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, bosui, boter, ei, gemalen komijn, melk, oude kaas en rode peper

Keuken:
Hollands
Soort:
quiche
Een recept uit  - Spaans

Recept uit Spaans:

Paprika-Uientaart

Ingrediënten:
ansjovisfilet, bloem, eidooier, gele paprika, gele ui, melk, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tijm, verse gist en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
quiche