varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in jouw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Qing cai rou si bie zi tuan - Tandeloze kleefrijstnoedels met varkensvlees en bladgroente

Ingrediënten:
bakolie, gember, kippenbouillon, kleefrijstmeel, reuzel, shanghai-paksoy, shaoxingwijn, varkensfilet, witte peper en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Ontbijt / lunch uit De Shanghai-keuken:

Sheng jian man tou - "Potstickers"uit Shanghai

Ingrediënten:
bakolie, bakpoeder, bouillongelei, chinees glutenarm meel, chinees glutenrijk meel, chinkiangazijn, fijne kristalsuiker, gedroogde gist, gember, lente-ui, lichte sojasaus, noedels, sesamolie, shaoxingwijn, varkensgehakt, wit sesamzaad, witte peper, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Diner / hoofdgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Fantastische varkenskarbonades

Ingrediënten:
boter, knoflook, peper en zout, tijm en varkenskarbonade

Keuken:
Frans / Nederlands
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het slagershandboek voor de thuiskok:

Porchetta

Ingrediënten:
buikspek, knoflook, olijfolie, rode peper, rozemarijn, slagerstouw, venkelzaad en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:

Zhen jiang shui jing xiao rou - Kristallen varkensterrine uit Zhenjiang

Ingrediënten:
aluinpoeder, chinkiangazijn, gember, lente-ui, pekelzout, shaoxingwijn, steranijszaden, szechuanpeperkorrels, varkensvoorpoot en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Lenteja Asunción - Asuns linzen met varkensvlees

Ingrediënten:
aardappel, adobo-marinade, bakchorizo, citroensap, groene paprika, knoflook, laurier, olijfolie, pardinalinzen, peterselie, prei, puylinzen, rozemarijn, tijm, tomatensofrito, ui, varkensribbetjes, wortel en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Gulao rou - Zoetzuur varkensvlees bereid met vruchtensap

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rode azijn, droge sherry, ei, halskarbonade, lichte sojasaus, maïsmeel, ongebleekte bloem, peper, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, sinaasappelsap, sjalotten, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Qing jiao rousi - Ingemaakte pepers met varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilivlokken, donkere sojasaus, droge sherry, gember, groene spaanse peper, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, paprika, rijstwijn, rode spaanse peper, roze peperkorrels, sesamolie, sperziebonen, suiker, witte rijstazijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Liang ban rou - Dubbelgekookt varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, bacon, chilibonensaus, droge sherry, gember, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, speklappen, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Qing lazi chao roupian - Geroerbakt varkensvlees met spaanse pepers

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, sesamolie, spaanse peper, suiker, varkensgehakt en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Dong po rou - Varkensvlees à la Donpo

Ingrediënten:
donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, gestoomde lotusbladbroodjes, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik met vel en witte rijst

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Brindisa food room liesques 4, geroosterd boerenbrood met worst en paprika

Ingrediënten:
geroosterd boerenbrood, ingelegde groene guindillapaprika, knoflook, salchichon en tomaten

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / voorgerecht uit De Shanghai-keuken:

Zwart "char siu" varkensvlees

Ingrediënten:
donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, kassie, lente-ui, lichte sojasaus, steranijszaden en varkensbuik

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Jiaoyan pai gu - Gezouten en gepeperde krabbetjes

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, droge sherry, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, roze peperkorrels, sesamolie, varkenskrabbetjes, vijfkruidenpoeder en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Yan jian rou - Geroerbakt varkensvlees met paprika's

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, droge sherry, knoflook, lichte sojasaus, mager varkensvlees, paprika, rijstwijn, roze peperkorrels, sesamolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Varkensvleesvulling voor polentapastei

Ingrediënten:
boter, buikspek, mager varkensvlees, nootmuskaat, peper, salie, worstvlees en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Zha li rou - Gefrituurde gesmoorde varkenskrabbetjes

Ingrediënten:
arachideolie, kippenbouillon, marinade voor varkenskrabbetjes en varkenskrabbetjes

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Rauwe ham en ananas

Ingrediënten:
rauwe ham en verse ananas

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Huang gua chao roupian - Geroerbakte komkommer met varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilibonensaus, chilipepervlokken, donkere sojasaus, droge sherry, knoflook, komkommer, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, rijstwijn, roze peperkorrels, sesamolie, suiker, witte rijstazijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Dong po rou - Varkensvlees tung po

Ingrediënten:
arachideolie, bacon, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kandij, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Gestoomd varkensgehakt met gezouten eendeneieren

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bouillon, eendeneieren, lente-ui, shaoxingwijn, shiitake, varkensbuik en vet varkensgehakt

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

He ye fen zheng rou - Gestoomd varkansvlees in lotusbladeren

Ingrediënten:
gedroogd lotusblad, kruidig rijstmeel, marinade voor gestoomd varkensvlees, sesamolie en varkensbuik

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Llesca de sobrassada mallorquina i mao - Sobrasada op toast met maó-kaas

Ingrediënten:
geroosterd boerenbrood, honing, mahon kaas, manchego, olijfolie en sobrasada

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Karbonaden met kerrie - braciole al curry

Ingrediënten:
boter, cognac, groentebouillon, kerrie, olijfolie, schouderkarbonade en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees