varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in jouw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Recept uit Het krokettenboek:

Pulled pork easy

Ingrediënten:
barbecue rub en procureur

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Gekookt varkenspootje

Ingrediënten:
gepekeld varkenspootje, laurierblad en peperkorrel

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden spareribs met salie en witte wijn uit Treviso

Ingrediënten:
knoflook, plantaardige olie, salie, varkens-spareribs, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Poesta-varkenskoteletten

Ingrediënten:
boter, druiven, knoflook, paprika, paprikapoeder, peper, tokayer, varkenskotelet, zout en zuurkool

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / voorgerecht uit Koude keuken:

Gegrilde ham

Ingrediënten:
ananas uit blik, gekookte ham, gemberpoeder, mayonaise, olie, paprikapoeder, room, sinaasappel, sinaasappellikeur, suiker, tabasco en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Koude keuken:

Hamrolletjes "Miami"

Ingrediënten:
bananen, cayennepeper, chinese kool, citroensap, engelse kerrie, engelse mosterd, gekookte ham, kruidenremoulade, mandarijnsap, mandarijn uit blik, mayonaise, mixed pickles, olie, rauwe ham, sla en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Zwitserse vleesrolletjes

Ingrediënten:
appenzeller, augurk, ei, italiaanse salami, mayonaise, peterselie, rode paprika uit pot, tomaten en varkensbout

Keuken:
Zwitsers
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Parmaham, heel exclusief

Ingrediënten:
cognac, parmaham, rode bosbessencompote, room en suikermeloen

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Varkenslapjes "Windsor"

Ingrediënten:
ananas uit blik, cocktailkersen, olie, slagroom, sojasaus, tuinkruiden, varkenslapjes, varkensleverpastei, witte peper, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Garbanzos con chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, chorizoworstjes, kikkererwten uit blik, knoflook, olijfolie, oregano, pancetta adobada, paprikapoeder, rode ui, rode wijn, spekreepjes, tomaten-paprikapuree en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Carrilleras estofadas - Varkenswangen gestoofd in rode wijn

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, iberico varkenswang, olijfolie, prei, rode wijn, runderbouillon, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:

Ribstuk van big met warme boterige gremolata en gepofte knoflook

Ingrediënten:
boter, chilipeper, extra dry martini, knoflook, olijfolie, peterselie, varkensribstuk en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Solomillo con castañas - Geroosterde varkenshaas met kastanjes

Ingrediënten:
honing, iberico varkenshaas, olijfolie, voorgekookte kastanjes, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Ranch riojano - Schotel van varkensvlees, chorizo en aardappels uit Rioja

Ingrediënten:
aardappel, bakchorizo, choricero-paprika, groene paprika, kastanjechampignons, knoflook, olijfolie, pimenton dulce, prei, tijm, tomaat, ui, varkensribbetjes, voorjaarspronkridders en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Qing lazi chao roupian - Geroerbakt varkensvlees met spaanse pepers

Ingrediënten:
arachideolie, droge sherry, knoflook, lichte sojasaus, rijstwijn, sesamolie, spaanse peper, suiker, varkensgehakt en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Jiaoyan pai gu - Gezouten en gepeperde krabbetjes

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, droge sherry, knoflook, lichte sojasaus, maïsmeel, rijstwijn, roze peperkorrels, sesamolie, varkenskrabbetjes, vijfkruidenpoeder en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Dong po rou - Varkensvlees tung po

Ingrediënten:
arachideolie, bacon, donkere sojasaus, droge sherry, gember, kandij, lente-ui, lichte sojasaus, rijstwijn, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Gestoomd varkensgehakt met gezouten eendeneieren

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bouillon, eendeneieren, lente-ui, shaoxingwijn, shiitake, varkensbuik en vet varkensgehakt

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Gulao rou - Zoetzuur varkensvlees bereid met vruchtensap

Ingrediënten:
arachideolie, chinese rode azijn, droge sherry, ei, halskarbonade, lichte sojasaus, maïsmeel, ongebleekte bloem, peper, rijstwijn, schouderkarbonade, sesamolie, sinaasappelsap, sjalotten, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Zha li rou - Gefrituurde gesmoorde varkenskrabbetjes

Ingrediënten:
arachideolie, kippenbouillon, marinade voor varkenskrabbetjes en varkenskrabbetjes

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Brindisa food room liesques 4, geroosterd boerenbrood met worst en paprika

Ingrediënten:
geroosterd boerenbrood, ingelegde groene guindillapaprika, knoflook, salchichon en tomaten

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Yan jian rou - Geroerbakt varkensvlees met paprika's

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, droge sherry, knoflook, lichte sojasaus, mager varkensvlees, paprika, rijstwijn, roze peperkorrels, sesamolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Lenteja Asunción - Asuns linzen met varkensvlees

Ingrediënten:
aardappel, adobo-marinade, bakchorizo, citroensap, groene paprika, knoflook, laurier, olijfolie, pardinalinzen, peterselie, prei, puylinzen, rozemarijn, tijm, tomatensofrito, ui, varkensribbetjes, wortel en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Ken Hom - Smaak van china

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:

Qing jiao rousi - Ingemaakte pepers met varkensvlees

Ingrediënten:
arachideolie, cayennepeper, chilivlokken, donkere sojasaus, droge sherry, gember, groene spaanse peper, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, maïsmeel, paprika, rijstwijn, rode spaanse peper, roze peperkorrels, sesamolie, sperziebonen, suiker, witte rijstazijn en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees