varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in jouw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Orientalischer Schweinebraten mit zweierlei Kümmel / Orientaals varkensgebraad met karwij en komijn

Ingrediënten:
gember, kaneelstokje, kardemompeulen, karwijzaad, kippenbouillon, knoflook, knolselderij, komijn, korianderkorrels, kweepeersap, laurier, maïzena, olie, rode wijn, tomatenpuree, ui, varkensbuik met zwoerd, wortel en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Deutsche Küche aus den Weinregionen

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:

Pökelrippchen mit Krautkartoffeln - Kasselerrib met gekruide aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Michel Hanssen - Spice Wise Too

Diner / hoofdgerecht uit Spice Wise Too:

Vindaloo van varkensvlees

Keuken:
Indiaas
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Recept uit De Shanghai-keuken:

Gestoomd varkensgehakt met gezouten eendeneieren

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bouillon, eendeneieren, lente-ui, shaoxingwijn, shiitake, varkensbuik en vet varkensgehakt

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

He ye fen zheng rou - Gestoomd varkansvlees in lotusbladeren

Ingrediënten:
gedroogd lotusblad, kruidig rijstmeel, marinade voor gestoomd varkensvlees, sesamolie en varkensbuik

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Pernil

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, gedroogde oregano, gemalen komijn, knoflook, limoensap, olijfolie, sinaasappelsap, varkensschouder, zout en zwarte peper

Keuken:
Cubaans / Puertoricaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Biergartenmenu: Braten von Schweinebauch / Varkensbuikgebraad

Ingrediënten:
karwij, knoflook, paprikapoeder, peper, selderij, sjalot, varkensbotten, varkensbuik, wortel, zonnebloemolie en zout

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Dong po rou - Varkensvlees à la Donpo

Ingrediënten:
donkere sojasaus, fijne tafelsuiker, gember, gestoomde lotusbladbroodjes, lente-ui, lichte sojasaus, shaoxingwijn, varkensbuik met vel en witte rijst

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Speklapjes

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, rozemarijn, speklapjes en tijm

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Gebackene Fleischtascherl auf Rahmspinat mit Minze / Gebakken vleespakketjes met roomspinazie en munt

Ingrediënten:
bulgur, eidooier, eiwit, geklaarde boter, kasseler rib, mild chilizout, olijfolie, orientaalse gehaktkruiden, peterselie, roomspinazie, sjalot, strudeldeeg, verse kaas en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gekruide en gerookte varkensfricandeau of -braadstuk

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, peterselie, rozemarijn, varkensbraadstuk, varkensfricandeau, witte wijn en zout

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Llesca de sobrassada mallorquina i mao - Sobrasada op toast met maó-kaas

Ingrediënten:
boerenbrood, honing, mahon kaas, manchego, olijfolie en sobrasada

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Gemüse!

Diner / hoofdgerecht uit Gemüse! :

Gewokte boerenkool met varkensfilet

Ingrediënten:
boerenkool, chilivlokken, gember, groentebouillon, honing, lente-ui, limoen, olie, varkensfilet, vissaus en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Porc braisé aux choix rouges - Met rodekool gesmoord varkensvlees

Ingrediënten:
gesmoorde rodekool, marinade sèche, peper, varkensbraadvlees en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Varkensoren

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, broodkruim, eendenvet, jeneverbessen, knoflook, kruidnagel, mosterd, peper, peterselie, sjalot, ui, varkensoren, witte wijnazijn, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Stinco di maiale al forno - Varkensschenkel uit de oven

Ingrediënten:
aardappelen, bleekselderij, jeneverbessen, knoflook, laurier, rode wijn, rozemarijn, salie, ui, varkensschenkel en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Bombete implantate di Cisternino - Gepaneerde bommetjes uit Cisternino

Ingrediënten:
caciocavallo, knoflook, paneermeel, peterselie en varkenslapjes

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Metzger Special

Diner / hoofdgerecht uit Metzger Special:

Krustenbraten vom Schweinebauch - Varkensbuik met een korstje

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - Metzger Special

Diner / voorgerecht uit Metzger Special:

Schweinefusssülze - Varkenspootzult

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Varkenskarbonade met mosterd en druiven

Ingrediënten:
boter, mosterd, peper, varkenskarbonade, witte druiven en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gegrilde varkenshaas

Ingrediënten:
italiaanse kruiden, knoflook, olijfolie, rode wijn en varkenshaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Casseler rib

Ingrediënten:
casselerrib

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Kochen für zwei

Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:

Gekochter Schweinebauch auf Japanische Art / Gekookte varkensbuik op Japanse manier

Ingrediënten:
bonitovlokken, daslook, gember, knoflook, koriander, lente-ui, rettich, sake, shii-takes, speenvarkenbuik, suiker, varkensbuik en zoutloze donkere sojasaus

Keuken:
Japans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / hoofdgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Schweinemedaillons mit Espresso-Chili-Würze auf Limettenrisotto / Varkensmedaillons met espresso-chilikruiden op limoenrisotto

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees