varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in jouw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gekookte ham en kiwi

Ingrediënten:
gekookte ham en kiwi

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Sweet and Sour Pork / Sweet and Sour varkensvlees

Ingrediënten:
ananas uit blik, bamboescheuten, brandy, ei, groene paprika, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sweet and sour saus, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Speklapjes

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, rozemarijn, speklapjes en tijm

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gebraden varkensnek

Ingrediënten:
crème fraîche, dille, knoflook, rozemarijn en varkensnek

Keuken:
Russisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Italian sausage

Ingrediënten:
chilipepervlokken, knoflook, mild paprikapoeder, oregano, rode wijnazijn, suiker, varkensgehakt, venkelzaad, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gegrilde varkenshaas

Ingrediënten:
italiaanse kruiden, knoflook, olijfolie, rode wijn en varkenshaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Verse varkensworstjes met gesmoorde uien en tomaten

Ingrediënten:
gele paprika, ongekruide varkensworstjes, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rode paprika, tomaten, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Varkensworst met zwartoogbonen en tomaten

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, knoflook, ongekruide varkensworstjes, pruimtomaten in blik, tomaten, ui, wortel, zout, zwarte peper en zwartoogbonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Spareribs met tomaten en groenten voor polenta

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, polenta, pruimtomaten in blik, ui, varkens-spareribs, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden varkensvlees met azijn en laurier

Ingrediënten:
boter, laurier, plantaardige olie, rode wijnazijn, varkensfilet, varkensschouderrollade, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Spring Rolls / Lenterol

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, ei, garnalen, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, paddenstoelen, taugé, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Orange glazed Pork / Varkensvlees met sinaasappelglazuur

Ingrediënten:
chilipoeder, gember, heldere honing, munt, pindakaas met stukjes pinda, plantaardige olie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sojasaus, ui en varkensfilet

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Fried Pork Balls / Gefrituurde varkensballen

Ingrediënten:
bloem, knoflook, korianderblaadjes, korianderstengel, nam pla, plantaardige olie, suiker, varkensgehakt en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Braciolette di maiale al vino rosso - Varkenslapjes met rode wijn

Ingrediënten:
augurk met dille, bloem, boter, extra vergine olijfolie, gladde peterselie, mortadella, parmezaanse kaas, rode paprika, rode wijn, rozemarijn, salie, varkensfilet, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork with Cashewnuts / Varkensvlees met Cashewnoten

Ingrediënten:
bleekselderij, cashewnoten, droge sherry, gember, knoflook, maïzena, peper, sesamolie, sojasaus, varkenshaas, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Geschmortes Eisbein auf Möhren, Petersilienwurzeln und Kartoffeln / Gesmoord eisbein op wortel, peterseliewortel en aardappel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemige aardappel, bruine suiker, eisbein, gladde peterselie, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, peper, peterseliestengels, peterseliewortel, prei, tijm, ui, varkensvet, water, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Braciole di maiale ubriache - Varkenskoteletten met venkelzaad

Ingrediënten:
citroenrasp, karbonades, knoflook, peterselie, rode wijn en venkelzaad

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Filetto di maiale con le mele - Varkensfilet met appel

Ingrediënten:
appel, boter, gevogeltefond, knoflook, pancetta, salie, tijm, varkensfilet en vastkokende aardappel

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkenslapjes met rabarber en rodekool met sabayonsaus

Ingrediënten:
appel, azijn, eierdooiers, kaneelpijpje, laurier, peper, pure chocolade, rabarber, rodekool, rode wijn, suiker, varkenslapjes, vetstof, zout en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Salsiccie con friarelli - Braadworstjes met bimi

Ingrediënten:
aspergebroccoli, bimi, knoflook, olijfolie en varkensbraadworst

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Zoet-zuur varkensvlees

Ingrediënten:
ananas uit blik, ei, groene paprika, knoflook, lichte sojasaus, mager buikspek, maïsolie, maïzena, saus voor zoet-zuur varkensvlees, sojaolie, ui en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Tweemaal gekookt varkensvlees

Ingrediënten:
knoflook, mager buikspek, maïsolie, prei, saus bij varkensvlees, sojaolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Rauwe ham en ananas

Ingrediënten:
rauwe ham en verse ananas

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees