varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in jouw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Ananaskebabs - spiedini all' ananas

Ingrediënten:
bloem, ei, fontana, olijfolie, paneermeel, peper, rauwe ham, rode paprika, ui, verse ananas, verse basilicum, waterkers en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkensgebraad in slablaadjes met fijne groenten

Ingrediënten:
courgette, dragon, laurier, peper, preiwit, room, sla, spek, tijm, ui, varkensgebraad, vetstof, vleesbouillon, witte selderij, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevuld varkensgebraad

Ingrediënten:
bloem, champignons, gehakt, ham, peterselie, room, salie, tijm, ui, varkensgebraad en vetstof

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hespengebraad in sherrysaus

Ingrediënten:
gemberpoeder, hespengebraad, knoflook, mosterd, peper, rodebessengelei, sherry, sojasaus, tijm, vetstof en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Karbonaden in gorgonzola - braciole alla panna

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, milde gorgonzola, schouderkarbonade en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Karbonaden met kerrie - braciole al curry

Ingrediënten:
boter, cognac, groentebouillon, kerrie, olijfolie, schouderkarbonade en slagroom

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Gehaktballetjes met venkel

Ingrediënten:
chilivlokken, fijne kristalsuiker, knoflook, olijfolie, ongerookte achterham, passata, tomatenblokjes uit blik, varkensborst, varkensbuik, varkenspoot, varkensschouder, venkelzaad, witte wijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken varkenshaas met mosterdsaus

Ingrediënten:
appel, calvados, granny smith, grove mosterd, meauxmosterd, ongezouten roomboter, poedersuiker, slagroom, ui, varkenshaas, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Chinese leeuwenkoppen

Ingrediënten:
droge sherry, ei, gember, geroosterde sesamolie, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, plantaardige olie, rijstwijn, saus bij chinese leeuwenkoppen, varkensgehakt, waterkastanjes en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Aziatische köfte

Ingrediënten:
arachideolie, broodkruim, fijne kristalsuiker, knoflook, koriander, noedels, sesamolie, sjalot, sweet and sour sauce, thaise vissaus, varkensgehakt, vijfkruidenpoeder, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Varkensgehaktballetjes voor Thaise rijstsoep

Ingrediënten:
knoflook, koriander, varkensgehakt, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Gehakt-bieslookballetjes

Ingrediënten:
chilidip, chinese bieslook, eiwit, gember, knoflook, knoflookbieslook, lichte sojasaus, maïzena, sesamolie, varkensgehakt, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Adobo

Ingrediënten:
arachideolie, balsamicoazijn, chinese zwarte azijn, knoflook, laurier, rijstazijn, sojasaus, varkensbuik, varkensschouder, water en zwarte peper

Keuken:
Filipijns
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Mu-shu varkensvlees

Ingrediënten:
donkere sojasaus, ei, gouden naalden, lente-uien, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor mu-shu varkensvlees, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, wolkenoren en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / hoofdgerecht uit Recepten voor de wok:

Roergebakken varkensvlees met lychees

Ingrediënten:
buikspek, hoisinsaus, lente-ui, lychees, varkensvlees, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Karbonaden met gele paprika's - costolette con peperoni

Ingrediënten:
boter, gele paprika, haaskarbonade, knoflook, olijfolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkensgebraad met honing

Ingrediënten:
citroensap, honing, olie, peper, rum, ui, varkensgebraad, vetstof en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Hespengebraad met kruidenvulling

Ingrediënten:
citroen, hespengebraad, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, vetstof en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Ham met honing en ananas

Ingrediënten:
ananas, ciderazijn, ham, honing, knoflook, kruidnagels, peper, rum, tijm, ui en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkensgebraad met druiven

Ingrediënten:
groene peper, muskaatdruiven, peper, port, room, rozijnen, sjalotten, varkensgebraad, vetstof en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gebakken varkensvlees met rode mosterdplant

Ingrediënten:
bamboe uit blik, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor gebakken varkensvlees, medium dry sherry, rode mosterdplant uit blik, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie en suiker

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Karbonaden in room - braciole alla panna

Ingrediënten:
bloem, boter, olijfolie, peper, port, schouderkarbonade, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Varkensoesters met tapenade - escalopes de porc à la tapenade

Ingrediënten:
arachideolie, broodkruim, citroen, ei, maïsolie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tapenade, varkensoesters en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Gebakken plakken ham met madeira-roomsaus en champignons

Ingrediënten:
blanke fond, bloem, boter, bruine fond, champignons, cognac, gekookte ham, hamfond, lente-ui, madeira, olie, peper, port, runderbouillon, sjalot, slagroom, spinazie en tomatenpuree

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees