varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in jouw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Onno Kleyn en Charlotte Kleyn - Luilekkerland

Diner / hoofdgerecht uit Luilekkerland:

Varkenskarbonade met mosterd en druiven

Ingrediënten:
boter, mosterd, peper, varkenskarbonade, witte druiven en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Metzger Special

Diner / hoofdgerecht uit Metzger Special:

Krustenbraten vom Schweinebauch - Varkensbuik met een korstje

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Gegrilde varkenshaas

Ingrediënten:
italiaanse kruiden, knoflook, olijfolie, rode wijn en varkenshaas

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Diner / hoofdgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:

Schouderham met abrikozen

Ingrediënten:
abrikozen, azijn, broodkruim, gedroogde munt, honing, komijn, passum, peper, schouderham, sjalot en witte wijn

Keuken:
Romeins
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:

Gehakt-bieslookballetjes

Ingrediënten:
chilidip, chinese bieslook, eiwit, gember, knoflook, knoflookbieslook, lichte sojasaus, maïzena, sesamolie, varkensgehakt, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Amuse / diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Knikkers van graan-gevoerd varkensvlees met borrachasaus

Ingrediënten:
amandelen, bier, canola-olie, chilipeper, knoflook, suiker, tomaten, ui en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Tranches de jambon en pipérade - Met tomaten, uien en paprika gebakken plakken ham

Ingrediënten:
cayennepeper, gerookte gekookte ham, groene paprika, hamvet, knoflook, olijfolie, peterselie, salie, tijm, tomaten en ui

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Porc Sylvie - Met kaas gevulde varkenshaas

Ingrediënten:
boter, cognac, gruyère, laurier, madeira, marinade voor varkensvlees, olie, olijfolie, peper, peperkorrels, peterselie, tijm, ui, varkenshaas, vet spek, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Basisrecept uit De kunst van het koken:

Salaison à sec - Zelfgezouten varkensvlees

Ingrediënten:
épices fines, grof zeezout, jeneverbessen, kaliumchloride, laurier, suiker, tijm, varkensbuikspek, varkenskinnebakkenspek, varkensschouder, varkenszwoerd, verse ham en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Nederland op z'n lekkerst

Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:

Varkenshaasspies met rabarbersalsa

Ingrediënten:
gember, ketjap manis, knoflook, olijfolie, rabarber, rode peper, rode ui, sesamolie, sinaasappel, varkenshaas en zoete chilisaus

Keuken:
Nederlands
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:

Aziatische köfte

Ingrediënten:
arachideolie, broodkruim, fijne kristalsuiker, knoflook, koriander, noedels, sesamolie, sjalot, sweet and sour sauce, thaise vissaus, varkensgehakt, vijfkruidenpoeder, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Varkensgehaktballetjes voor Thaise rijstsoep

Ingrediënten:
knoflook, koriander, varkensgehakt, vissaus en witte peper

Keuken:
Thais
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Metzger Special

Diner / voorgerecht uit Metzger Special:

Schweinefusssülze - Varkenspootzult

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Holger Stromberg - Gesund Geniessen

Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:

Gefüllter Bauch von Schwabisch-Hällischen Schwein mit Biersauce / gevulde buik van Swabisch-Hällisch zwijn met biersaus uit de stoomoven (Christian Jürgens)

Ingrediënten:
biersaus, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, kruidnagel, laurier, tijm, varkensbuik met zwoerd, vulling voor varkensbuik, witte peperkorrels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Varkenskotelet met groente-lavendelnage (Dollase)

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, laurier, lavendelhoning, peper, pimentkorrels, prei, sjalotten, varkenskotelet en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Spareribs

Ingrediënten:
bijlage, olijfolie en spareribs

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Côtes de cochon au cidre / Varkenskotelet met cider

Ingrediënten:
droge cider, knoflook, licht gezouten boter, nieuwe aardappelen, peper, sjalot, varkenskotelet, zilveruitjes en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / voorgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Pata Negra mit Erbsen, Minze und Holzkohle-Öl / Pata negra met doperwten, munt en houtskoololie

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gevulde varkenskoteletten met banaan en kokos

Ingrediënten:
bananen, citroenmelisse, gembersiroop, kokosnoot, peper, room, varkenskotelet, vetstof en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen

Diner / hoofdgerecht uit 30 rezepte von Deutschlands Spitzenköchen:

Schweinemedaillons mit Espresso-Chili-Würze auf Limettenrisotto / Varkensmedaillons met espresso-chilikruiden op limoenrisotto

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Doppelkotelett von Schwein mit Hopfensprossen und Gewürzjus / Dubbele karbonade van varken met hopscheuten en kruidenjus

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, dennenhoning, dubbele varkenskarbonade, fleur de sel, gember, hopscheuten, kruidnagel, laurier, pimentkorrels, sjalot, sojasaus, steranijs, tijm, varkensjus, wortel, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Milchferkelbrust mit Maronen, Rosenkohl und Pfifferlingen gefüllt / Speenvarkenborst gevuld met kastanjes,spruitjes en cantharellen

Ingrediënten:
boter, cantharellen, cantharellen als bijlage, casinobrood, kastanjes, knoflook, bladpeterselie, room, sjalot, speenvarkenborst, spruitjes, varkensborst, varkensjus, varkensnek, vulling en bijlage van spruitjes, zout, zwarte peper en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:

Lackierter Jungschweinebauch mit Zitronenthymian, Sichuanpfeffer und Tannenhonig / Gelakte varkensbuik met citroentijm, Sichuanpeper en dennenhoning

Ingrediënten:
citroengras, citroentijm, citroentijm-honinglak, fleur de sel, gember, groente, kalfsfond, knoflook, korianderkorels, laurier, mirin, olijfolie, sake, sichuanpeper, sojasaus, steranijs, varkensbuik en varkensjus

Keuken:
Aziatisch / Frans / Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Harald Wohlfahrt - 45 geniale rezepten

Recept uit 45 geniale rezepten:

Jungschweinkarree mit Rhabarberkompott, Morcheln und Mangold / Carré van jong varken met rabarbercompote, morieljes en snijbiet

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, bruine kalfsfond, droge witte wijn, morieljes, olijfolie, rabarbercompote, rozemarijn, sjalotten, snijbiet, tijm, varkensbotten, varkenscarré, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees