varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in jouw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Varkensworst met zwartoogbonen en tomaten

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, knoflook, ongekruide varkensworstjes, pruimtomaten in blik, tomaten, ui, wortel, zout, zwarte peper en zwartoogbonen

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Verse varkensworstjes met gesmoorde uien en tomaten

Ingrediënten:
gele paprika, ongekruide varkensworstjes, plantaardige olie, pruimtomaten in blik, rode paprika, tomaten, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Spareribs met tomaten en groenten voor polenta

Ingrediënten:
bleekselderij, extra vergine olijfolie, polenta, pruimtomaten in blik, ui, varkens-spareribs, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden varkensvlees met azijn en laurier

Ingrediënten:
boter, laurier, plantaardige olie, rode wijnazijn, varkensfilet, varkensschouderrollade, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Rauwe ham en vijgen

Ingrediënten:
rauwe ham en verse vijg

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Cotechino - Gekkookte varkensworst met linzen

Ingrediënten:
bleekselderij, cotechino, linzen, plantaardige olie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Varkensworst met rode wijn en eekhoorntjesbrood

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, ongekruide varkensworstjes en rode wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gekookte ham en kiwi

Ingrediënten:
gekookte ham en kiwi

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Fried Pork Balls / Gefrituurde varkensballen

Ingrediënten:
bloem, knoflook, korianderblaadjes, korianderstengel, nam pla, plantaardige olie, suiker, varkensgehakt en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Orange glazed Pork / Varkensvlees met sinaasappelglazuur

Ingrediënten:
chilipoeder, gember, heldere honing, munt, pindakaas met stukjes pinda, plantaardige olie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sojasaus, ui en varkensfilet

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Sweet and Sour Pork / Sweet and Sour varkensvlees

Ingrediënten:
ananas uit blik, bamboescheuten, brandy, ei, groene paprika, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sweet and sour saus, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkenskebabs met pruimen - spiedini alle prugne

Ingrediënten:
bloem, boter, droge marsala, droge witte wijn, gedroogde pruimen, peper, varkensfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork with Cashewnuts / Varkensvlees met Cashewnoten

Ingrediënten:
bleekselderij, cashewnoten, droge sherry, gember, knoflook, maïzena, peper, sesamolie, sojasaus, varkenshaas, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Karbonaden in boter en salie - costolette al burro e salvia

Ingrediënten:
boter, haaskarbonade, peper, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Spring Rolls / Lenterol

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, ei, garnalen, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, paddenstoelen, taugé, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Rauwe ham en meloen

Ingrediënten:
meloen en rauwe ham

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Janice Murfitt - Dressings en marinades

Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:

Zoetzure krabbetjes

Ingrediënten:
krabbetjes, marinade voor zoetzure krabbetjes en tuinkruiden

Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Varkensnootjes met trappistenbier

Ingrediënten:
azijn, bleekselderij, peper, preiwit, runderfond, trappistenbier, varkenshaasje, vetstof, wortelen en zout

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / hoofdgerecht uit Italië:

Salsiccie con friarelli - Braadworstjes met bimi

Ingrediënten:
aspergebroccoli, bimi, knoflook, olijfolie en varkensbraadworst

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Karbonaden in room - braciole alla panna

Ingrediënten:
bloem, boter, olijfolie, peper, port, schouderkarbonade, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Roti de porc aux choux - In de pan gebraden varkensvlees met kool

Ingrediënten:
boter, groene kool, karwijzaad, knoflook, laurier, marinade sèche, olie, peper, peterselie, reuzel, sauce diable, sauce piquante, sauce poivrade, sauce robert, sauce tomate, tijm, ui, varkensbraadvlees, witte kool, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Töltött karalábé - Gevulde koolrabi

Ingrediënten:
bloem, boter, dille, ei, koolrabi, koolrabiblad, melk, oud brood, peper, peterselie, rundermergbouillon, varkensgehakt en zout

Keuken:
Hongaars
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Jean Beddington - A little bite of Beddington

Snack of tussendoortje uit A little bite of Beddington:

Saucijzenbroodjes met rode-uienmarmelade

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, nigellazaad, rode-uienmarmelade, roomboter en varkensworst

Soort:
varkensvlees