varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in jouw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Ham of pekelvlees in cider

Ingrediënten:
bruine suiker, cider, ham, kruidnagel, laurier, pekelvlees, peper, peterselie, tijm en zout

Keuken:
Frans / Brits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Gebraden spareribs met salie en witte wijn uit Treviso

Ingrediënten:
knoflook, plantaardige olie, salie, varkens-spareribs, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Maiale uso arancia

Ingrediënten:
knoflook, kruidnagel, marsala, nootmuskaat, olijfolie, rozemarijn, sinaasappel, varkenskotelet, varkenslappen, vermout, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Beiers varkensgebraad

Ingrediënten:
boter, bruin bier, karwijzaad, knoflook, reuzel, varkensschouder en zonnebloemolie

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Rôti de porc grand'mère - In de pan gebakken varkensvlees met aardappelen en uien

Ingrediënten:
aardappelen, marinade sèche, olie, peper, peterselie, reuzel, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Frans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Indorock:

Babi panggang - malse ribs met mangosambal

Ingrediënten:
5-spice, bosuitjes, gember, javaanse suikerstroop, kecap manis, knoflook, mangosambal, palmsuiker, sambal ulek, sesamzaad, tamarindepasta, varkensribben, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Topchefs van de Moleculaire keuken:

Scharrelvarken met blokjes inktvis en chorizo, gegrilde aubergine

Ingrediënten:
aubergine, chorizo des aldudes, courgette, harissa, inktvis, inktvisinkt, olijfolie, tomatencoulis, uitgebeend varkensribstuk en zout

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Mini-stokjes - bastoncitos variados

Ingrediënten:
chorizo, groene gevulde olijven, groene paprika, rode paprika en zwarte olijven

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkensvlees met rozemarijn - arrosto con il rosmarino

Ingrediënten:
boter, dijonmosterd, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, ui, varkensfilet, verse rozemarijn, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Artisjokken met ham - alcachofas con jamón

Ingrediënten:
artisjok, citroen, doperwten uit blik, ei, olijfolie, rauwe ham, serranoham, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Cha que

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, kaneelpoeder, mager varkensvlees, maïzena, vissaus, water, witte peper en zout

Keuken:
Vietnamees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Karbonaden met kool - costolette al cavolo nero

Ingrediënten:
cavolo nero, haaskarbonade, knoflook, olijfolie, palmkool, peper, rode wijn, verse bladpeterselie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Bloedworst met tuinbonen en munt

Ingrediënten:
knoflook, morcilla, munt, olijfolie, peper, toast, tuinbonen, venkelzaad, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Eckart Witzigmann - Junges Gemüse

Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:

Geschmortes Eisbein auf Möhren, Petersilienwurzeln und Kartoffeln / Gesmoord eisbein op wortel, peterseliewortel en aardappel

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemige aardappel, bruine suiker, eisbein, gladde peterselie, kruidnagel, laurier, nootmuskaat, peper, peterseliestengels, peterseliewortel, prei, tijm, ui, varkensvet, water, wortel en zout

Keuken:
Duits
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Varkensvlees met mierikswortel en appelmoes

Ingrediënten:
appelmoes, mierikswortelpuree, varkensvlees en zure room

Soort:
varkensvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Garbanzos con chorizo

Ingrediënten:
bakchorizo, chorizoworstjes, kikkererwten uit blik, knoflook, olijfolie, oregano, pancetta adobada, paprikapoeder, rode ui, rode wijn, spekreepjes, tomaten-paprikapuree en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Ekmek arasi şiş kebap - Vleesstokjes met Turkse pitabroodjes

Ingrediënten:
citroen, hamlappen, olijfolie, oregano, paprika, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Recept uit Het krokettenboek:

Pulled pork easy

Ingrediënten:
barbecue rub en procureur

Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Tenerelle

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, gedroogde paddenstoelen, gehakt van varkensfilet, gerookte pancetta, knoflook, olijfolie, passata, peper, ui, varkensfilet, verse bladpeterselie, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Pirzola - Karbonaadjes

Ingrediënten:
boontjes, boter, karbonades, krielaardappeltjes, olijfolie, oregano, peentjes, rode wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
varkensvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Domuz etli pirasa - Varkensvlees met prei

Ingrediënten:
citroen, fricandeau, olijfolie, prei, rode wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
varkensvlees
Een recept uit F. Buyukavsar en P. Hageman-Boekee - Turks kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:

Jambon kebab - Vleesstokjes

Ingrediënten:
citroen, hamlappen, olijfolie, paprika, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zoetzuur varkensvlees

Ingrediënten:
ananas, ketjap manis, maïszetmeel, olie, paprika, suiker, taugé, tomatenketchup, ui, varkensvlees, water en wortel

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Frankfodder gebabbel

Ingrediënten:
appel, appelwijn, gepekelde ribbetjes, jeneverbes, kruidnagel, laurierblad, peperkorrel, reuzel, ui en zuurkool

Keuken:
Europees / Duits
Soort:
vlees / varkensvlees