varkensvlees

varkensvlees

Zoek naar varkensvlees in jouw eigen kookboeken

Varkensvlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Vleesvulling met salie en ui (voor kalkoen) - pork, sage and onion stuffing

Ingrediënten:
braadworst, mosterd, salie, ui, wittebroodkruim, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Kastanje-appelvulling (voor kalkoen) - chestnut and apple stuffing

Ingrediënten:
braadworst, ei, kastanjepuree, kookappel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Brits
Soort:
vlees / varkensvlees / feestdagen
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Gekookte ham en kiwi

Ingrediënten:
gekookte ham en kiwi

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork and vegetables / Varkensvlees met groente

Ingrediënten:
bloemkoolroosjes, broccoliroosjes, droge sherry, gember, groene paprika, heldere bouillon, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sojasaus, sperziebonen, suiker, taugé, tomaten, varkensfilet, wortel en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Sweet and Sour Pork / Sweet and Sour varkensvlees

Ingrediënten:
ananas uit blik, bamboescheuten, brandy, ei, groene paprika, lente-ui, maïzena, plantaardige olie, sweet and sour saus, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Varkenskebabs met pruimen - spiedini alle prugne

Ingrediënten:
bloem, boter, droge marsala, droge witte wijn, gedroogde pruimen, peper, varkensfilet en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zoetzuur varkensvlees

Ingrediënten:
ananas, ketjap manis, maïszetmeel, olie, paprika, suiker, taugé, tomatenketchup, ui, varkensvlees, water en wortel

Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Bloedworst met tuinbonen en munt

Ingrediënten:
knoflook, morcilla, munt, olijfolie, peper, toast, tuinbonen, venkelzaad, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Niki Segnit - De Smaakbijbel

Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:

Cha que

Ingrediënten:
arachideolie, bakpoeder, kaneelpoeder, mager varkensvlees, maïzena, vissaus, water, witte peper en zout

Keuken:
Vietnamees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Spring Rolls / Lenterol

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, ei, garnalen, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, mager varkensvlees, paddenstoelen, taugé, water, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Fried Pork Balls / Gefrituurde varkensballen

Ingrediënten:
bloem, knoflook, korianderblaadjes, korianderstengel, nam pla, plantaardige olie, suiker, varkensgehakt en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Pork with Cashewnuts / Varkensvlees met Cashewnoten

Ingrediënten:
bleekselderij, cashewnoten, droge sherry, gember, knoflook, maïzena, peper, sesamolie, sojasaus, varkenshaas, water en zout

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit David Lee - Wok & Stir-Fry Cooking

Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:

Orange glazed Pork / Varkensvlees met sinaasappelglazuur

Ingrediënten:
chilipoeder, gember, heldere honing, munt, pindakaas met stukjes pinda, plantaardige olie, sinaasappelsap, sinaasappelschil, sojasaus, ui en varkensfilet

Keuken:
Indonesisch / Thais / Japans / Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Antonio Carluccio - Mijn Italiaanse keuken is een feest

Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:

Braciolette di maiale al vino rosso - Varkenslapjes met rode wijn

Ingrediënten:
augurk met dille, bloem, boter, extra vergine olijfolie, gladde peterselie, mortadella, parmezaanse kaas, rode paprika, rode wijn, rozemarijn, salie, varkensfilet, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Zampone

Ingrediënten:
gevuld varkenspootje, water en zampone

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Ragoût van varkensvlees

Ingrediënten:
boter, gele paprika's, groene paprika, maïzena, rode paprika, schnitzel, sherry, sojasaus, taugé, ui, zoete paprikapoeder, zout, zure room en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Shanghai-keuken:

Tang cu li ji - Zoetzuur varkensvlees uit Hangzhou

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, bakolie, bloem, lente-ui, sesamolie, shaoxingwijn, varkenslende, zoetzure saus en zout

Keuken:
Chinees / Shanghai
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Tweemaal gekookt varkensvlees

Ingrediënten:
knoflook, mager buikspek, maïsolie, prei, saus bij varkensvlees, sojaolie en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Spareribs in witte wijn - puntine al vino bianco

Ingrediënten:
boter, droge witte wijn, olijfolie, peper, spareribs, verse salieblaadjes en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Zoet-zuur varkensvlees

Ingrediënten:
ananas uit blik, ei, groene paprika, knoflook, lichte sojasaus, mager buikspek, maïsolie, maïzena, saus voor zoet-zuur varkensvlees, sojaolie, ui en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:

Rauwe ham en ananas

Ingrediënten:
rauwe ham en verse ananas

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Braciole di maiale ubriache - Varkenskoteletten met venkelzaad

Ingrediënten:
citroenrasp, karbonades, knoflook, peterselie, rode wijn en venkelzaad

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Frans van Munster en Karin van Munster - Fratello & Sorella

Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:

Filetto di maiale con le mele - Varkensfilet met appel

Ingrediënten:
appel, boter, gevogeltefond, knoflook, pancetta, salie, tijm, varkensfilet en vastkokende aardappel

Keuken:
Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Meloen met parmaham

Ingrediënten:
meloen en parmaham

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Varkenspoot met kandijsuiker uit Shanghai

Ingrediënten:
gember, kandijsuiker, lente-uien, lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn en varkensvoorpoot

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Kalfsvlees in melk met ham - arrosto al latte e prosciutto

Ingrediënten:
bloem, boter, kalfsvlees, melk, rauwe ham, uitgebeende kalfsborst en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / varkensvlees