Jiu cai hua chao rou si - Repen varkensvlees met bloeiende bieslook

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 100 in De Shanghai-keuken .

Keuken:
Chinees / Shanghai
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Jiu cai xia pi ta dan- Omelet uit Ningbo met gedroogde garnalen en Chinese bieslook

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Mi fan ji dan bing - Hartige omelet van overgebleven rijst

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Shao xing xiao chao - Klein roerbakgerecht uit Shaoxing

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Jiu cai chao wu ge - Geroerbakte kokkels met Chinese bieslook

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken