vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Sabodets in rode wijn

Ingrediënten:
aardappel, kalfsfond, kruidnagel, prei, rode wijn, sabodet, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Entrecote met olijvenpasta

Ingrediënten:
entrecotes, gedroogde oregano, knoflook, olijfolie extra vergine, versgemalen zwarte peper, zeezout en zwarte olijven zonder pit

Soort:
vlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Shoua (Marokkaanse kebab)

Ingrediënten:
chilipoeder, chilivlokken, komijn, koriander, lamsvlees, olijfolie, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Ham-kiwimousse

Ingrediënten:
boter, gekookte ham, kiwi's, peper, robiola en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Varkensvlees met citroengras

Ingrediënten:
citroengras, gele basterdsuiker, knoflook, korianderblaadjes, lente ui, pinda, rijstmie, rode pepers, thaise vissaus en varkensfilet

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [5]:

*Autumn Harvest Pork Loin Roast, Chestnut Confit, Prune Coals and pain d' épices

Ingrediënten:
appelmoes, bacon, bacon, banyulglazuur, bruine varkensfond, gekruide "as", varkenslende, geglaceerde kastanjes, kastanjeroom, kastanjesoesjes, kruidkoekmelange, prei, varkenshuid, pruimenkool en zoetzure ui

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kalfs- of varkensoesters, gepaneerde

Ingrediënten:
boter, ei, kalfsoesters, margarine, paneermeel en varkensoesters

Soort:
vlees
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Deventer Kruudmoes

Ingrediënten:
gelderse rookworst, gortepap, rozijn, stroop, verse bieslook, verse kervel en verse munt

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Carpaccio van hert met gebakken rode biet

Ingrediënten:
balsamicoazijn, rode biet, hert en pijnboompitten

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Recept uit Mijn pure keuken 2:

Kalkoen, gevuld met groenten en champignons

Ingrediënten:
champignons, gandaham, kalkoen, spinazie en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Kwartel met granaatappel

Ingrediënten:
granaatappel, kwartel, port, roomboter, sjalot en spek

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Rosbief met spinazie en wortelsausje

Ingrediënten:
gember, koriander, rosbief, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, spinazie en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Schouderkarbonade met abrikozen

Ingrediënten:
abrikoos, boter, bouillon, chilipoeder, rode paprika, schouderkarbonade en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Vlees uit de wwok

Ingrediënten:
gember, groente, knoflook, lente-ui, olie, sojasaus, ui en vlees

Keuken:
Oosters
Soort:
vlees
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Heerlijk Parijs:

Aardappel, honing en Speck

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, groentebouillon, ham, kookroom, slagroom, vloeibare honing, water en 
zout en peper

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Recept uit Mijn Pure Keuken:

Millefeuille van aubergines met gedroogde ham

Ingrediënten:
aubergine, gerookte ham, raketsla en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Pittige varkensvleesschotel met abrikozen, rozijnen en dadels

Ingrediënten:
abrikozen, bloem, champignons, dadels, italiaanse kruiden, kerrie, kippenbouillon, knoflook, koriander, olie, prei, rozijnen, tomaat uit blik, ui en varkensvlees

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Cordon bleu

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, broodkruim, ei, ham, kernhem kaas en zout

Keuken:
Europees / Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Polpette al limone - Gehaktballen met citroenblad

Ingrediënten:
broodkruim, citroenblaadjes, citroenzest, ei, gedroogde oregano, laurier, olijfolie, pecorino, prezzemoli e aglio, ui, varkensgehakt, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Bavette met sjalotjes en azijn

Ingrediënten:
olijfolie, roomboter, runderbavette, sherryazijn, sjalot en wijnazijn

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lancashire hot pot met aardappelschijfjes en champignonsaus

Ingrediënten:
aardappel, bloem, champignonsoep uit blik, italiaanse kruiden, knolraap, lamsvlees, peterselie, prei, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Judy Bastyra, B. Johnson en N. Dowey - De Thaise keuken

Recept uit De Thaise keuken:

Droge rundercurry met pinda's en limoen

Ingrediënten:
citroengras, galangal, garnalenpasta, kaneel, kardemompeul, knoflook, kokosmelk, komijnzaad, korianderblaadjes, korianderwortel, korianderzaad, kruidnagel, limoen, mandarijn, nootmuskaat, paprikapoeder, pindakaas, rode pepers, runderbouillon, sjalot, stooflappen en suiker

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Kip met shiitake, spinazie en gember

Ingrediënten:
chilipeper, citroen, gember, kip, knoflook, paprika, shiitake, sojasaus en spinazie

Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lams-en-tomatencobbler

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, gedroogde kruiden, italiaanse kruiden, kippenbouillon, knolraap, lamsvlees, melk, peterselie, prei, tomatenpuree, ui, wortel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees