vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Lunch uit Raapsteeltje:

Bakleverworst in eierpannenkoek

Ingrediënten:
bakleverworst, bieslook, bloem, boter, ei, kaas, melk en peterselie

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Kalfslapjes met knoflook

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, droge witte wijn, fijn zeezout, kalfslende, kropsla, peper, rode ui, sherryazijn, spaanse witte knoflook, suiker en verse bieslook

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten

Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:

Gehakt met tomatensaus, ui en geschaafde amandelen

Ingrediënten:
amandel, gehakt en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Osso buco van kip met salie

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, kipdrumsticks, kippenbouillonblokje, knoflook, rozemarijn, salie, suiker, tomaat uit blik, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Pabellon criollo - Rundvlees met rijst en zwarte bonen

Ingrediënten:
knoflook, olijfolie, peper, runderklapstuk, tomaat, ui, zout en zwarte bonen

Keuken:
Creools / Venezuolaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Porc aux Pruneaux de Tours - Karbonade met pruimedanten "Tours"

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, gedroogde pruimen, rode bessengelei, room, varkensribkarbonade, vouvray, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Rillettes - Varkensworstje

Ingrediënten:
spekvet, varkensbuik en water

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Rundersukade met drop

Ingrediënten:
balsamicoazijn, honing, knoflook, laurierblad, olie, peperkorrels, peterseliewortel, rundersukade, tijm, ui, wortel, zoete dropsiroop en zoethoutstout

Soort:
vlees
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Perfecte spareribs

Ingrediënten:
azijn, chilipeper, gember, groentebouillon, honing, knoflook, rozemarijn, spareribs en tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar uit Modena

Ingrediënten:
balsamicoazijn, cornichons, kappertjes, ketchup, rundergehakt en sjalot

Keuken:
Frans / Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Lunch / lichte maaltijd / lunchgerecht uit Bonen!:

Kidneybonen met gele ui & spek

Ingrediënten:
gerookt spek, kidneybonen, kurkuma, pancetta, piccalilly, plantaardig vet en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Ossenhaas met mosterdsaus en salade van groene kool

Ingrediënten:
boter, champignons, citroensap, groene kool, keto, mosterd, olijfolie, ossenhaas, paprikapoeder, peper, runderbouillon, slagroom, tijm, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Jane FAERBER - Het complete keto-dieet kookboek

Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:

Carnita's en saladetaco's

Ingrediënten:
avocado, cayennepeper, gedroogde oregano, gemalen koriander, keto, knoflookpoeder, komijn, koriander, limoenen, peper, rode chilipeper, room, sla, uienpoeder, varkensnekfilet en zout

Soort:
vlees
Een recept uit L. Gerungan en W. Bright - Het Bali kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het Bali kookboek:

Gekookt gemarineerd varkensvlees

Ingrediënten:
base gede, citroenblaadjes, hamlappen, salamblad, sereh, trassi, varken en varkensschouderlappen

Keuken:
Balinees
Soort:
vlees
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Gehakt met appel en rozijnen

Ingrediënten:
appels, appelsap, ei, honing, kaneel, lams- of rundergehakt, olijfolie, paneermeel, rozijnen, sjalotje, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Ritja-ritja I (Gekruid varkensvlees)

Ingrediënten:
bleekselderij, goudbouillonblokje, ketjap manis, knoflook, peper, sambal oelek, sereh, suiker, tomaten, ui, varkenslappen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:

Filetto di maiale con crosta di mostarda e borlotti

Ingrediënten:
bleekselderij, borlottibonen, boter, broodkruim, groene chilipeper, knoflook, mosterdfruit, olijfolie, pancetta, peper, peterselie, plantaardige olie, raapstelen, salie, tomatenpassata, varkenshaas, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Varkensvlees met sinaasappelen - lapis babi dengan djeroek manis

Ingrediënten:
arachideolie, bruine basterdsuiker, citroensap, goela djawa, groene spaanse peper, ketjap benteng manis, knoflook, limoensap, magere varkenslappen, maïzena, sinaasappel, sinaasappelsap, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:

Worst met roodloof, ui en speculaaskruiden

Ingrediënten:
anijs, boter, gemalen kardemom, kaneel, karwij, kweeperenpasta, nootmuskaat, olie, peper, radicchio, speculaaskruiden, walnoten, worst en zoete ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lever met uien en paprika´s

Ingrediënten:
groene paprika, kalfslever, olijfolie, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:

Ossenhaas met knoflook en sherry

Ingrediënten:
boter, fino sherry, knoflook, olijfolie, ossenhaas en zeezout

Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar uit de Savoie

Ingrediënten:
augurk, cornichons, kaas, ketchup, raclette, rundergehakt, sjalot, slagroom, spekreepjes en ui

Keuken:
Frans / Zwitsers
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Hartig-zoete tartaar

Ingrediënten:
balsamicoazijn, cacao, cornichons, ketchup, rundergehakt, sinaasappel, sinaasappelsap, sjalot en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar rossini

Ingrediënten:
cornichons, ketchup, eendenlever, rundergehakt en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
vlees