vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Chili con carne met kruidnagels

Ingrediënten:
barbecuesaus, bleekselderij, borlottibonen, braadvet, donkerbruine basterdsuiker, funghi porcini, gedroogde peperoncino, kaneel, knoflook, kruidnagel, olijfolie, rundergehakt, tomaten uit blik, ui en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Lamsrozet gevuld met olijven en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, knoflook, lamsschouder, olijfolie, oregano, peterselie, rozemarijn, tijm, ui, witte boterhammen, zongedroogde tomaat en zwarte olijven

Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Avondmaal uit A propos bistro:

Pot-au-fue

Ingrediënten:
aardappel, augurk, bleekselderij, bouquet garni, groene kool, klapstuk, kruidnagel, meiknol, mergpijpjes, ossenstaart, prei, rundermuis, ui en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Lunch / bijgerecht uit A propos bistro:

Gevulde groenten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, casinobrood, courgette, dragon, kalfsvlees, knoflook, munt, olijfolie, rode paprika, sjalot, slagroom, tomaat, varkensvlees en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lams-champignonsstoofpotje met dumplings

Ingrediënten:
bloem, champignons, dipsaus voor dumplings, doperwten, italiaanse kruiden, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, lamsbouillon, lamsvlees, olie, peper en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pork Cheek, Fat Cap On Sous Vide

Ingrediënten:
varkenswang

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pork Ribs Sous Vide

Ingrediënten:
varkensrib

Soort:
vlees
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Zuurvlees Met Berberisbessen En Paddenstoelen

Ingrediënten:
appel-perenstroop, berberisbessen, cassia, dragon, boter, jeneverbessen, kruidnagels, laurierblaadjes, natuurazijn, ontbijtkoek, paardenstoofvlees, paddenstoelen, reuzel, steranijs, suiker, witte uien, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit  - Oma's receptenboek

Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:

Lapskous

Ingrediënten:
aardappel, augurk, boter, corned beef, peper, stamppot, ui, zout en zure appel

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Eten en zo

Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:

Lamskoteletten met rozemarijnjus

Ingrediënten:
knoflook, lamsfond, lamskotelet, peper, rode wijn, roomboter, rozemarijn en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:

Ossenhaastataki Met Jeneverbeszout En Ponzu

Ingrediënten:
arachideolie, cress, gember, jeneverbessen, kombu, lente-uien, limoensap, ossenhaas, rijstazijn, sesamzaad, shiso, sojasaus, zout en yuzusap

Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Longhaas

Ingrediënten:
boter, champignon, longhaas, olie, peterselie, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Biefstuk met gefruite sjalot

Ingrediënten:
biefstuk, boter, sjalot en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Biefstuk met saint-marcellin

Ingrediënten:
biefstuk, boter en saint-marcellinkaas

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Orathay Souksisavanh en Vania Nikolkic - Het spirelli kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het spirelli kookboek:

Steak met retro-frites en Bearnaisesaus

Ingrediënten:
aardappel, béarnaisesaus, biefstuk, frituurolie, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Gebraden lamsbout met muntsaus

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, rozemarijn, suiker, tijm, verse muntblaadjes, wijnazijn en 
zout en peper

Soort:
vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Königsberger Klopse

Ingrediënten:
ansjovis, bloem, boter, citroenrasp, citroensap, ei, half-om-halfgehakt, kalfsgehakt, kappertjes, kippenbouillon, melk, peterselie, runderbouillon, slagroom, ui en witbrood

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Konijn uit de oven

Ingrediënten:
appel, boter, ontbijtspek, tijm en wild konijn

Soort:
vlees
Een recept uit Daisy Scholte en Jill Overmaat - Koken met restjes is leuk

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken met restjes is leuk:

Vleesrolletjes

Ingrediënten:
bladerdeeg, ei, kaas, kruiden en vleeswaren

Soort:
vlees
Een recept uit Remko Kraaijeveld en Vanja van der Leeden - Indorock

Diner / hoofdgerecht uit Indorock:

Balinese porchetta - gevuld met bumbu en frisse kuning koolsla

Ingrediënten:
bumbu balinese porchetta, cassaveblad, cavolo nero, grof zeezout, kokosolie, kuning koolsla, salamblad en varkensmiddel

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Lamsvlees met knoflooktahina

Ingrediënten:
citroen, gemalen komijn, knoflook, lamsmedaillons, olijfolie, tahina en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Ossa Bucco Milanese

Ingrediënten:
kalfsschenkel en water

Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Petit-salé met linzen

Ingrediënten:
bouquet garni, eendenvet, kruidnagel, laurier, linzen, morteau worst, prei, rookspek, spareribs, ui, varkensfilet, varkensschouder en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Ontbijt / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Thuis bij Jamie:

Krokante aspergesoldaatjes met zachthekookte eieren

Ingrediënten:
asperges, eieren, olijfolie, pancetta, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees