vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Coniglio al limone (konijn met citroen)

Ingrediënten:
boter, citroen, droge witte wijn, knoflook, konijn, lavendel, marinade, olijfolie, peper, rozemarijn, witte ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Snack of tussendoortje uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Stigghiole (stigghiole)

Ingrediënten:
buikvet, ei, lamsdarm, lamslever, olijfolie, peper, peterselie, provolone en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Paté van ricotta en ham

Ingrediënten:
bruin brood, cognac, gekookte ham, peper, pijnboompitten, ricotta, slagroom en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Recept uit delicious. magazine - 2014-13:

Lamskoteletten, gebraden, met clementine-dadeljus

Ingrediënten:
clementine, dadel en lamskoteletten

Soort:
vlees
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Zoetzure gehaktballetjes

Ingrediënten:
casinobrood, ei, kalfsgehakt, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, bladpeterselie, rundergehakt, suiker, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Entrecote, gegrilde, met paddenstoelen-vijgensalsa

Ingrediënten:
entrecote, paddenstoelen en vijgen

Soort:
vlees
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Varkenshaasbiefstukjes met atjar van worteltjes

Ingrediënten:
japanse rijstazijn, kerriepoeder, peen, rode paprika, roerbakolie, suiker en varkenshaas

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit delicious. magazine - 2014-13

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-13:

Kerstham met sinaasappel, gember en tijm

Ingrediënten:
gember, sinaasappel en tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Biefstuk met champignons, sjalotten en rauwe ham

Ingrediënten:
boter, champignon, citroensap, haasbiefstuk, lendebiefstuk, olijfolie, serranoham, sjalot en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Haasbiefstukken met boter en ansjovis

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, citroensap, haasbiefstuk, olijfolie, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Kweepeer met bloedworst

Ingrediënten:
bloedworst, broodkruim, frambozenazijn, grenadinesiroop, kervel, kweepeer en olijfolie

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Lamscarré met gekruide wijnsaus - rack of lamb with pinot noir thyme sauce

Ingrediënten:
boter, broodkruim, dijonmosterd, droge rode wijn, kippenbouillon, knoflook, lamscarré, olijfolie, peper, pinot noir, sjalot, verse tijm en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Gegrilde lamsschenkel en daslookbladeren, gele biet en vlierbloesem

Ingrediënten:
appel-balsamicoazijn, boter, daslookbladeren, gele bieten, lamsgelei, lamsschenkel, vlierbessensiroop, vlierbloesem en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Droege woarst met bruine bonen en kernemelk

Ingrediënten:
bruine bonen, droege woarst, karnemelk, rookspek, stroop en tarwebloem

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Kaantjes in vet

Ingrediënten:
buikspek, knoflook en ossewit

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Tollo pamarasan (Gekruid vlees uit Toradja)

Ingrediënten:
bieslook, kloewaknoten, knoflook, prei, sambal oelek, ui, varkensvlees, zout en zwarte peperkorrrels

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:

Biefstukjes met boontjes en blokjes krokante aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappel, aardappelzetmeel, biefstuk, boerenham, chinese kool, eidooier, fijn zeezout, fleur de sel, haricots verts, kippenbouillon, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, rode port, roomboter, sperzieboontjes, tournedos en verse peterselie

Soort:
vlees
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / hoofdgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Knapperig geroerbakt rundvlees met sinaasappel

Ingrediënten:
biefstuk, bosui, chilivlokken, fijne kristalsuiker, gemberwortel, knoflook, maïzena, rijst, rijstazijn, rode paprika, runderbouillon, sinaasappelschil, sojasaus, szechuanpeperkorrels, wortel en zonnebloemolie

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Rempah I (Gefrituurd gekruid gehakt)

Ingrediënten:
djinten, ei, frituurolie, kemiries, ketoembar, knoflook, kokosrasp, laoswortel, rundergehakt, suiker, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees

Bijgerecht uit delicious. magazine - 2013-04:

Lamskoteletjes, massaman-, met knapperige kokosaardappels

Ingrediënten:
aardappels, kokos en lamskoteletjes

Soort:
vlees

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-04:

Spareribs, oosterse, met Chinese broccoli

Ingrediënten:
chinese broccoli en spareribs

Soort:
vlees

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-04:

Gehaktballetjes, Zweedse, met kruiden-koolsalade

Ingrediënten:
gehaktballetjes en kool

Soort:
vlees
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Gepocheerd rundvlees - boeuf`à la ficelle

Ingrediënten:
cornichons, grof zout, haasbiefstuk, kogelbiefstuk, lendebiefstuk, mosterd, peper, runderbouillon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Babi oseh-oseh (Gekruid varkensvlees)

Ingrediënten:
asem, bruine suiker, djeroek poeroet, kemiries, ketoembar, knoflook, laos, santen, sereh, trassi, ui en varkensvlees

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees