vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild

Recept uit delicious. magazine - 2009-13:

Lamsvlees (gestoofd) met artisjokken

Ingrediënten:
artisjokken en lamsvlees

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:

Terrine van Opperdoezer ronde met katenspek & een salade met frisse geitenkaas

Ingrediënten:
bieslook, dressing, ei, gerookt katenspek, mosterd, noten, opperdoezer-ronde, peterselie, room, sla en zachte geitenkaas

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees

Recept uit delicious. magazine - 2014-06:

Scaloppina alla pizzaiola uit Campanië

Soort:
vlees

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-06:

Balsamicokarbonades met venkel-grapefruitsalade

Ingrediënten:
balsamicoazijn, grapefruits, karbonades en venkel

Soort:
vlees
Een recept uit C. Clark en Sam & Sam Clark - Moro Londen

Diner / voorgerecht uit Moro Londen:

Gehakte lever mt paprikapoeder en gemalen komijn

Ingrediënten:
bladgroente, gemalen komijn, griekse yoghurt, kalfslever, knoflook, olijfolie, peper, platbrood, spaanse ui, wilde kruiden, zeezout, zoet paprikapoeder en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Onno Kleyn - De grote Kleyn

Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:

Lamsschouder met sherry

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, knoflook, lamsschouder, olijfolie, paprikapoeder, rozemarijn, saffraan, sherry-azijn, tijm en ui

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Gemarineerde kalfshaas

Ingrediënten:
basilicum, espelettepeper, kalfshaas, kappertjes, kerstomaat, lente ui, limoen en olijfolie

Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - Twaalf

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:

Biefstuk met paddestoelen

Ingrediënten:
biefstuk, eekhoorntjesbrood, extra vierge olijfolie, knoflook, nepitella, olijfolie, portobello en wit boerenbrood

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - #watetenwevandaag

Diner / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:

Karbonades met spruitjes

Ingrediënten:
aardappel, knoflook, olijfolie, pindasaus, rode ui, rozemarijn, schouderkarbonade, spekreepjes en spruitjes

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Indiase steak

Ingrediënten:
biefstuk, citroen, jalfrezipasta en koriander

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Recept uit Rauw:

Kalfsvlees & paddestoelen

Ingrediënten:
boter, kalfsfilet, olijfolie, paddestoelen en postelein

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Beef Short Rib, bone in Sous Vide

Ingrediënten:
korte rib met bot

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Beef Flatiron Sous Vide

Ingrediënten:
sukadesteak

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Beef Hanger Steak Sous Vide

Ingrediënten:
longhaas

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Suckling Pig Shoulder with Shallot and Orange Sauce

Ingrediënten:
sjalot-sinaasappelsaus, speenvarkenschouder en vlierbloesem

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Suckling Pig Shoulder

Ingrediënten:
olijfolie en speenvarkenschouder

Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:

Brisket Pastrami,hot smoked

Ingrediënten:
runderborst

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Recept uit Mijn pure keuken 2:

Pompoen met bacon

Ingrediënten:
bacon en pompoen

Soort:
vlees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Niertjes in sherry - riñones al jerez

Ingrediënten:
bouillon, droge sherry, kalfsnier, knoflook, olijfolie, peper, ui, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Trish Deseine en Christian Sarramon - Heerlijk Parijs

Diner / lunch / voorgerecht uit Heerlijk Parijs:

Gebakken foie gras en een puree van zoete aardappelen met miso

Ingrediënten:
aardappelen, olijfolie, boter, foie gras, peper en witte miso

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Recept uit Karsu's Kitchen:

Kippenbout uit de oven - Firinda tabuk budu

Ingrediënten:
aardappeltjes, champignons, citroen, courgette, kippenbouten, knoflook, komijn, olijfolie, paprika, paprikapoeder, pul biber, rode ui, tomatenpuree, venkel, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vlees
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Bloemkoolsteak

Ingrediënten:
olijfolie, paprikapoeder, rozemarijn, rundergehakt, spekreepjes en tijm

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Annemieke Geerts-Chille - Het Hollands maandkookboek

Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:

Torentjes van knolselderij, appel en spek

Ingrediënten:
appels, balsamicoazijn, knolselderij, olijfolie extra vierge, uien en zeeuws spek

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Pork Trotter and Hock Sous Vide

Ingrediënten:
varkenspoot

Soort:
vlees