vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Pascale Naessens - Puur Pascale

Recept uit Puur Pascale:

Eendenbout met wortelen en sesamzaadjes

Ingrediënten:
eendenbout, port, sesamzaad, sojasaus, steranijs en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamsfilet met pinda's, kokosmelk en salsa van rode ui

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, ciderazijn, citroensap, fijne kristalsuiker, gezouten pinda's, grof zeezout, kapperappeltjes, knoflook, kokosmelk, koriander, lamsfilet, olijfolie, peterselie, piquillopepers, rode chilipeper, rode ui, rozemarijn, sesamzaad, sumak en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Patlican - stoofpot van lamsvlees en aubergine

Ingrediënten:
aubergine, granaatappelmelasse, knoflook, lamsnek, olijfolie, rode peper, rode ui, tijm, tomaat, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Ossenwangen met kweepeer en laurier

Ingrediënten:
bleekselderij, kaneelstokje, knoflook, komijnzaad, kweeperen, laurierblad, ossenwang, plantaardige olie, water, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Ribbetjes met dadels, dadelmelasse en aardappels

Ingrediënten:
aardappel, dadelmelasse, gedroogde dadel, plantaardige olie, runderribbetjes, tomatenpuree, ui, water, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Gestoofde lamsschouder met pruimen en rozen

Ingrediënten:
gedroogde rozenblaadjes, gemalen kardemompeulen, gemalen koriander, kaneel, kaneelstokje, knoflook, knolselderij, kristalsuiker, kruiden, lamsschouder, rode pruimen, ui, witte peper, witte wijn en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:

Filet de porc au Pernod - Varkenshaas met pernod

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, knoflook, pernod, peterselie, prei, sauce espagnol, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenshaas en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Schotel met koude vleeswaren

Ingrediënten:
basilicum, bresaola, brood, buffelmozzarella, coppa, cotto, extra vierge-olijfolie, grove mosterd, parmaham, tasty tom tomaat en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:

Verlammend heet rundvlees (Ma La Niu Rou) met saus

Ingrediënten:
hete saus, koriander, lente-ui, pinda's, sesamzaad en verlammend heet rundvlees

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Boheems biervlees - pivni gluás

Ingrediënten:
komijn, pilsener urquell-bier, roggebrood, rozenpaprika, schouderkarbonade, ui, varkensreuzel, zout en zwarte peper

Keuken:
Europees / Tsjechisch
Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home Made winter:

Ossenworst

Ingrediënten:
citroensap, colorozozout, doorregen runderlappen, magere runderlappen, nitrietzout, nootmuskaat en witte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:

Terrine van hamschijf & peterselie

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, dijonmosterd, gelatine, grove mosterd, hamschijf, port, rodewijnazijn, sjalot, toast, ui, wortel, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Wraps met mortadella, walnoten & gorgonzola

Ingrediënten:
gorgonzola, mascarpone, mortadella, walnoten en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Diner / hoofdgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Langzaam gegaard varkensvlees geglazuurd met tamarinde

Ingrediënten:
chipotlepasta, engelse mosterd, gember, granaatappelmelasse, granaatappelpitjes, kaneelstokje, laurierblad, rode chilipeper, sinaasappelsap, tamarindeconcentraat, tamarindepasta, ui, varkensschouder, venkelzaad, vloeibare honing, witte wijnazijn en zeezout

Keuken:
Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:

In een kom gestoomd varkensvlees (Fen Zheng Rou)

Ingrediënten:
bouillon, doperwten, gember, lente-ui, rijstzetmeel, shaoxingwijn, sichuanese chilipeper-tuinbonenpasta, sojasaus, tofu en varken

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Ouderwetse varkenskoteletten met appels en salie

Ingrediënten:
appels, boter, olijfolie, salie, taleggio, varkenskotelet, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:

Tuzi's langzaam gegaarde ribbetjes met rode gefermenteerde tofu (Nan Ru Pai Gu)

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, gefermenteerde tofu, gember, gistrijst, lente-ui, olie, shaoxingwijn en varken

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Fuchsia Dunlop - De echte Chinese keuken thuis

Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:

Geroerbakt rundvlees met zwartebonensaus (Jia Chang Niu Rou)

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, koriander, laoganma-zwarte bonensaus, olie, paprika, rund, sesamolie, shaoxingwijn, sojasaus en zwartebonensaus

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Beef wellington

Soort:
vlees

Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2010-13:

Boerenpaté met rozemarijn en walnoten

Ingrediënten:
rozemarijn en walnoten

Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gegrilde kalfsborst

Ingrediënten:
bosui, courgette, kalfsborst, ketchup, knoflook, olijfolie, rode paprika, sojasaus en venkel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Basis zwezerik klaarmaken

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, laurierblad, prei, ui, water, wortel, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Ottolenghi het kookboek

Picknick / diner / lunch / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:

Runder-lamsgehaktballetjes in tahinsaus

Ingrediënten:
citroen, ei, gemalen piment, kaneel, knoflook, lamsgehakt, olijfolie, peterselie, rundergehakt, tahinpasta, witbrood, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Karbonaden met tomatensaus

Ingrediënten:
bouquet garni, karbonade, knoflook, olijfolie, tomaat, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees