vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit delicious. magazine - 2016-12

Diner / tussengerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-12:

Pulledpork-terrine met mosterd-barbecuesaus

Ingrediënten:
barbecuesaus en mosterd

Soort:
vlees
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Gemarineerde lamskoteletten met pilav

Ingrediënten:
citroen, knoflook, komijnpoeder, koriander, lamskotelet, linzen, olijfolie, peper, peterselie, rijst, rode peper, spaanse peper, ui, venkelzaadjes, zeezout en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Moussaka

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, bloem, boter, gedroogde oregano, half-om-halfgehakt, kaneelpoeder, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, passata, peterselie, ui en witte wijn

Keuken:
Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Runderreepjes met rode ui

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene peper, knoflook, olie, peper, rijstwijn, rode ui, runderfilet, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Tofu gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
bamboescheuten, bosui, chinese champignons, gember, kippenbouillon, knoflook, olie, peper, rijstwijn, tofu, varkensspek, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Lamscarre

Ingrediënten:
bosui, chilipeper, donkere sojasaus, gember, groene paprika, knoflook, lamscarre, peper, rijstwijn, rode paprika, ui, vijfkruidenpoeder, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Ongelofelijke gebraden lamsschouder met puree en groente

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, boter, bouillon, kappertjes, knoflook, knolraap, lamsschouder, munt, olijfolie, rodewijnazijn, rozemarijn, groene kool, spruitjes, witte kool, wortel, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Recept uit Honey & co:

Lamsvlees kubbe nia

Ingrediënten:
bulgur, citroensap, groene peper, knoflook, koriander, lamslendefilet, tahin, ui, water, witte peper, zout en peper en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Wrap met geroosterde köfte kebabs van lamsvlees, met pistachenootjes en pittige salade

Ingrediënten:
bladpeterselie, citroen, extra vierge olijfolie, gemalen spaanse peper, groene sla, griekse yoghurt, komijn, lamsschouder, munt, pistachenoten, pita's, rode ui, sumak, tijm, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Tartaar met 3 kruiden

Ingrediënten:
cornichons, eidooier, gemberwortel, ketchup, mager rundvlees, paprikapoeder, rundergehakt, sjalot en tabasco

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter

Recept uit Puur & lichter:

Hoevekip met gele curry en citroen

Ingrediënten:
citroen, courgette, gember, kip, kurkuma, lente-ui, paprika, tomaat en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Worstspiraal

Ingrediënten:
salie en worstjes

Soort:
vlees
Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:

Turkse gehaktspiesen

Ingrediënten:
boter, chilipoeder, kaneel, knoflooksaus, lamsgehakt, peterselie, ui en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Kalfstartaar met parmezaan

Ingrediënten:
cornichons, eidooier, kalfsgehakt, kalfsschnitzel, kappertjes, olijfolie, parmezaanse kaas, sjalot en verse basilicum

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Mediterrane kalfstartaar

Ingrediënten:
cornichons, eidooier, kalfsschnitzel, kappertjes, kerstomaat, olijfolie, pijnboompitjes en verse kervel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Noord-Franse tartaar

Ingrediënten:
bier, cornichons, eidooier, ketchup, komijnpoeder, mager rundvlees, maroilles, rundergehakt, sjalot en sterk smakende koekaas

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Spaanse tartaar

Ingrediënten:
chorizo, cornichons, eidooier, kappertjes, ketchup, mager rundvlees, rundergehakt, sjalot en zwarte olijf

Keuken:
Spaans / Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Ierse tartaar

Ingrediënten:
cornichons, eidooier, ierse whiskey, kappertjes, ketchup, mager rundvlees, rivierkreeft, rundergehakt en sjalot

Keuken:
Frans / Iers
Soort:
vlees
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Frikadellen auf zweierlei Art - Twee soortten gehaktballen

Ingrediënten:
gehaktballen uit saarland en klassieke gehaktballen

Keuken:
Duits
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur eten

Recept uit Puur eten:

Kip met mosterd, spek en tomaten

Ingrediënten:
kip, mosterd, rozemarijn, spek en tomaat

Soort:
vlees
Een recept uit Jean-Guillaume Dufour - Tartaar van het mes

Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:

Klassiek gebakken tartaar

Ingrediënten:
cornichons, kappertjes, ketchup, rundergehakt en sjalot

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Knolselderieremoulade

Ingrediënten:
bladpeterselie, franse mosterd, grove mosterd, knolselderij, peer, prosciutto, rode spaanse peper en witte wijnazijn

Soort:
vlees
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Knapperige Thaise noedels met rundvlees

Ingrediënten:
arachideolie, courgette, knoflook, lente-ui, lichte sojasaus, pittige bouillon, rijstazijn, rijstvermicelli, rode spaanse peper, runderbiefstuk, teriyakisaus, gember en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Recept uit 2 - Puur Pascale:

Lamskroon opgevuld met witlof

Ingrediënten:
lamskroon, pijnboompitten en witlof

Soort:
vlees