vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Zweedse gehaktballetjes (Kottbular)

Ingrediënten:
aquavit, boter, bruine bouillon, bruine suiker, cranberries, elandgehakt, fijne kristalsuiker, gemalen komijn, room, rundergehakt en ui

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Reekoteletten, gebraden

Ingrediënten:
boter, gin, jenever, jeneverbes, laurierblad, margarine, olie, reekoteletten, room en tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Osso buco met met rode en groene paprika

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, groene paprika, kalfsschenkel, kippenbouillonblokje, knoflook, peterselie, rode paprika, rozemarijn, suiker, tomaat uit blik, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lamschenkel met rode wijn en rozemarijn

Ingrediënten:
bloem, kippenbouillonblokje, lamsschenkel, maïzena, olijfolie, peper, peterselie, port, rodebessengelei, rode wijn, rozemarijn, sojasaus en ui

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Lam uit de overn met uien en groene paprika

Ingrediënten:
aardappel, groene paprika, grof zout, knoflook, lamsbout, laurier, lente ui, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, ui en witte wijn

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Goelai daging van tante Wies

Ingrediënten:
djahé, djeroek poeroet, djinten, kaneel, ketoembar, knoflook, koenjit, kokos, kokosmelk, lamsvlees, laos, nootmuskaat, peper, sambal oelek, serehpoeder, trassi, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home Made winter

Avondmaal uit Home Made winter:

Daube provencale

Ingrediënten:
knoflook, laurier, olijfolie, rode wijn, rundvlees, sinaasappel, tijm, tomatenpuree, ui, wortel en zwarte olijven

Soort:
vlees
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Babi ketjap van een prinses

Ingrediënten:
djahé, knoflook, peper, sambal oelek, speklappen, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Provenciaalse stoofschotel

Ingrediënten:
bacon, bloem, champignons, kalamata-olijven, knoflook, magere runderlappen, olijfolie, peterselie, provençaalse kruiden, runderbouillon, runderbouillonblokje, sinaasappelrasp, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Goulash met worst & aardappels

Ingrediënten:
aardappel, boter, kaneelstokje, kassie, laurier, olijfolie, peterselie, rode ui, saucijsjes, tomaat in blik en zoet paprikapoeder

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

PIzza's van pitabrood

Ingrediënten:
cheddar, gezeefde tomaten, gruyère, paprika, parmezaanse kaas, pastrami, pitabroodje, runderrookvlees, rundersalami, tomaat en tomatensaus

Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Schnitzels van lever en uien

Ingrediënten:
broodkruimels, citroen, kalfslever, knoflook, laurier, olijfolie en ui

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Lunch / avondmaal uit De geur van witte rijst:

Frikadellen

Ingrediënten:
aardappel, ei, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, rundergehakt, selderij, suiker, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Grootmoeders frikadel pan

Ingrediënten:
aardappel, beschuit, boter, ei, knoflook, koffiemelk, kruidnagel, nootmuskaat, peper, rundergehakt, ui en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Wonderbaarlijke babi gemoek

Ingrediënten:
bloem, bouillonblokje, doorregen speklapjes, ei, knoflook, peper, procureurlapjes, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Avondmaal uit De geur van witte rijst:

Babi ketjap

Ingrediënten:
arachideolie, djahé, goela djawa, hamlappen, kemirinoten, ketjap manis, ketoembar, kippenbouillonblokje, knoflook, laos, salam, speklappen, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Bijgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:

Indische zuurkool

Ingrediënten:
aardappelpuree, gebakken uitjes, kerriezuurkool, ketjap manis, knoflook, sambal badjak en spekjes

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees
Een recept uit  - De geur van witte rijst

Bijgerecht / avondmaal uit De geur van witte rijst:

Indische andijvieschotel

Ingrediënten:
andijvie, corned beef, gerookt spek, knoflook, sambal oelek en zonnebloemolie

Keuken:
Indisch
Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Fruitige varkensrollade

Ingrediënten:
abrikoos, bacon, bleekselderij, brandewijn, gember, pijnboompitten, pruim, runderbouillon, salie, ui, varkensfilet, vruchtenchutney en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit  - Tapas

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:

Varkensspiesjes met citroengras

Ingrediënten:
bruine suiker, citroengras, gemalen koriander, hamlappen, knoflook, koriander, sesamolie, sojasaus, varkensschnitzel, vissaus, water, witte peper en zoete chilisaus

Soort:
vlees
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Biefstuk met eekhoorntjesbrood-, olijven- en manchegoboter

Ingrediënten:
biefstuk, boter, gedroogd eekhoorntjesbrood, kalfsbouillon, knoflook, manchego, olijfolie, oloroso sherry, porcini, runderbouillon, sherry pedro ximenez, zwarte olijven en zwarte truffelolie

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:

Baked beans

Ingrediënten:
bruine bonen, bruine suiker, friese wâldbeantsjes, gerookte spekblokjes, keukenstroop, laurierblaadjes, mosterdpoeder, rode ui, tomatenketchup, witte bonen en 
zout en peper

Soort:
vlees
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Lamsvlees met spinazie

Ingrediënten:
djinten, ketoembar, kurkuma, lamshaas, maïzena, munt, peper, roerbakolie, rozijnen, spinazie, volle yoghurt en zout

Keuken:
Aziatisch / Indiaas
Soort:
vlees
Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:

Malfouf, gehaktpakketje in kool

Ingrediënten:
gehakt, groene kool, kaneel, kurkuma, olijfolie, peterselie, tomaat, tomatenpuree en ui

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees