vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kalfsschnitzels, gepaneerde

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, citroen, ei, kalfsschnitzels, kappertjes, margarine en paneermeel

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Babi ketjap II (varkensvlees met ketjap)

Ingrediënten:
djahé, ketjap manis, knoflook, peper, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Konijn op vlaamse wijze

Ingrediënten:
bier, boter, doorregen rookspek, laurierblad, margarine, mosterd, nootmuskaat, room, tam konijn en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Kalfsschnitzel in marsala - scaloppine al marsala

Ingrediënten:
bloem, droge marsala, extra vergine olijfolie, kalfsschnitzel, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Tagliata di agnello

Ingrediënten:
champignons, citroen, lamsentrecote, olijfolie extra vergine, rucola, zout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Hongaarse goulash

Ingrediënten:
aardappel, bacon, bloem, champignons, knoflook, magere runderlappen, olijfolie, paprikapoeder, provençaalse kruiden, runderbouillon, sinaasappelrasp, tomatensaus, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Hongaars
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Saté daging (Saté van magere biefstuk)

Ingrediënten:
basterdsuiker, biefstuk, citroensap, djinten, ketjap, ketoembar, knoflook, laos, olie en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Frikadel spesial (Gekruid feestgehakt)

Ingrediënten:
aardappel, citroensap, cognac, djahé, ei, groene lomboks, ketoembar, keukenstroop, kipfilet, knoflook, laos, magere speklapjes, mager rundvlees, rode lomboks, rum, sjalot, slagroom, tomaten en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Lamsbout

Ingrediënten:
boter, droge witte vermout, lamsbout, margarine, olie en rozemarijn

Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Involtini di maiale alla Sarda - Sardijnse varkensrolletjes

Ingrediënten:
brood, ei, knoflook, olijfolie, peper, salie, stokbrood, ribkarbonades, varkenslever en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Scallopine de vitello alla Bolognese - Kalfsscallopine "Bolognese"

Ingrediënten:
bloem, boter, bouillon, emmentaler, gruyère, kalfsschnitzel, marsala, rauwe ham en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Costolette alla Valdostana - Kalfskotelet uit de Val d'Aosta

Ingrediënten:
bloem, boter, broodkruim, ei, fontina, gruyère, kalfskotelet, peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:

Lamschouder a la Poitevine

Ingrediënten:
boter, bouillon, cognac, knoflook en lam

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Biefstuk runder-, gebakken

Ingrediënten:
boter, margarine, melk en runderbiefstuk

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Stoofschotel van fricandeau en courgette

Ingrediënten:
basilicum, boter, bouillon, courgette, eierdooier, koffieroom, margarine, tomaat, ui en varkensfricandeau

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Slavinken

Ingrediënten:
boter, ei, gehakt, margarine, nootmuskaat en ontbijtspek

Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Gehaktballen

Ingrediënten:
broodkruim, ei, knoflookolie, olijfolie, pecorino, prezzemoli e aglio, rundergehakt, tomatensaus en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lams-bonenstoofpotje met dumplings

Ingrediënten:
bloem, dipsaus voor dumplings, doperwten, italiaanse kruiden, kidneybonen, kippenbouillon, kippenbouillonblokje, lamsbouillon, lamsvlees, olie, peper en ui

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lancashire hot pot met zoete aardappelschijfjes

Ingrediënten:
bataat, bloem, italiaanse kruiden, kippenbouillon, knolraap, lamsvlees, peterselie, prei, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Frikadel sapi (Gekruide gehaktrolletjes)

Ingrediënten:
knoflook, peper, rode paprika, rundergehakt, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Frikadel panggang I (Gekruide gehaktballetjes uit de oven)

Ingrediënten:
citroensap, djahé, ei, hamlappen, knoflook, laos, magere speklapjes, sambal oelek, sjalot, suiker en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kalfsstoofpot

Ingrediënten:
boter, bouillon, courgette, gevulde olijven, groene paprika, kalfslappen, margarine, olie, rijst, rode paprika, rozemarijn en ui

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Kalfsschnitzels met marsala

Ingrediënten:
boter, kalfsschnitzels, margarine, marsala, rauwe ham en salie

Soort:
vlees
Een recept uit  - de snelle keuken

Recept uit de snelle keuken:

Lamslever in groentesaus

Ingrediënten:
bleekselderij, droge witte wijn, kappertjes, knoflook, lamslever, olijfolie, peterselie, tomaten, ui, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
vlees