vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit delicious. magazine - 2016-11

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-11:

Biefstuk met peperroomsaus en pastinaakfriet

Ingrediënten:
biefstuk, pastinaak, peper en room

Soort:
vlees
Een recept uit delicious. magazine - 2016-02

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-02:

Boeuf bourguignon

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Voorjaarslam

Ingrediënten:
dijonmosterd, kerstomaatjes, knoflook, lamsnekfilet, lamsrack, rozemarijn en witte wijnazijn

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Broodje biefstuk

Ingrediënten:
biefstuk, bladpeterselie, ciabattabrood, mierikswortelsaus, paprika's uit pot, rucola en tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Broodje bal

Ingrediënten:
basilicum, ciabattabrood, citroen, eidooier, gerookte pancetta, grove mosterd, jarlsberg kaas en rundergehakt

Soort:
vlees
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Lamslapjes met tapenade

Ingrediënten:
ansjovisfilet, citroen, kappers, lamsvlees, olijfolie, verse basilicum, verse munt en zwarte olijf

Soort:
vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Roergebakken varkensvlees met moeraskool - pad prik khing moo

Ingrediënten:
bai ma-grood, bergamotblad, buikspek, kerriepasta, moeraskool, nam pla, olie, spinazie, suiker en thaise vissaus

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Cecile Thijssen - Gerookte lekkernijen

Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:

Gerookt gehaktbrood

Ingrediënten:
brood, ei, half om half gehakt, knoflook, melk, olie, peper, peterselie, ui en zout

Soort:
vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Zoetzuur varkensvlees - pad prew wan moo

Ingrediënten:
ananas, azijn, groene thaise chilipeper, knoflook, kratiem, lente ui, mager varkensvlees, maïzena, olie, prik chee fa, suiker, tomaat, tomatenpuree en zout

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Schnitzel van jong rund met perensaus

Ingrediënten:
blauwe kaas, bloem, boter, eiwit, peper, peren, runderschnitzel, slagroom en varkensschnitzel

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Lamskoteletten met gebakken knoflook - costillas de cordero con ajos fritos

Ingrediënten:
knoflook, lamskotelet, olijfolie, peper en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver - Super food voor familie en vrienden

Avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:

Gegrilde runderkebabs, knapperige salade, feta & pita

Ingrediënten:
citroenen, ei, feta, garam masala, gedroogde cranberry's, granaatappel, mager rundergehakt, munt, olijfolie, pistachenootjes, rode kool, rode ui, volkorenpitabroodjes, witte kool, wortel en yoghurt

Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Groenten met lamsvlees plus variant - sajoer dan daging biri-biri

Ingrediënten:
arachideolie, dunne kokosmelk, javaanse amandelen, kenarienoten, knoflook, mager lamsvlees, mais, olie, peper, rode spaanse peper, sambal oelek, sperziebonen, spitskool, taugé, ui, vlees, witte kool en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid rundvlees - dendeng belado

Ingrediënten:
arachideolie, citroensap, knoflook, komkommer, limoensap, mager rundvlees, rosbief, sambal oelek, tomaat, ui, verse bladselderij en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Groenten met chiang mai dipsaus - nam prik ong

Ingrediënten:
bai pak chee, bloemkool, broccoli, knoflook, komkommer, kratiem, lente-ui, nam pla, olie, peultjes, sjalot, suiker, thaise vissaus, tomaat, varkensgehakt, verse koriander, vers limoensap en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Steak uit de streek

Ingrediënten:
boter, brandewijn, citroen, grof zout, knoflook, laurier, lendenbiefstuk, piri piri olie, rode paprika en whisky

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Prego-broodjes

Ingrediënten:
boter, entrecote, knoflook, laurier, lendenbiefstuk, olijfolie, piri piri saus, portugese broodjes en rode wijn

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Bitoque met ei

Ingrediënten:
bloem, boter, grof zout, knoflook, laurier, lendenbiefstuk, olijfolie, piri piri saus, witte wijn en zoet paprikapoeder

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gevulde kool

Ingrediënten:
chorizo, ei, gedroogd eekhoorntjesbrood, groene kool, grof zout, knoflook, saucijzen, sjalot, slagroom en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Diner / hoofdgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:

Kalfsribeye met in parmezaankruim gefrituurde kalfszwezerik, koriander-knoflookolie en kalfsjus

Ingrediënten:
boter, eiwit, frituurolie, kalfsfond, kalfsribeye, kalfszwezerik, knoflook, koriander, olijfolie, paneermeel, parmezaanse kaas en witte wijn

Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:

Gestoofd varkensribstuk

Ingrediënten:
aardappel, bosui, boter, cider, doperwt, granny smith appel, ui en varkensribstuk

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Bijgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Pork migas

Ingrediënten:
boerenbrood, chourico worst, groentebouillon, knoflook, laurier, olijfolie, ongerookte bacon, pancetta, paprikapoeder, peterselie, ui en zwarte olijven

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Ossubuco alla Milanese - Milanese kalfschenkel

Ingrediënten:
bloem, boter, gremolata, kalfsschenkel, peper, selderij, tomaat, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Tessa Kiros, M. Chatzikonstantis en M. Touros - Piri piri & sardientjes

Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:

Varkenspoot uit de oven

Ingrediënten:
aguardente, brandewijn, citroensap, grof zout, knoflook, laurier, massa de pimentos, olijfolie, piri piri poeder, tomatenpuree, ui, varkenspoot en witte wijn

Keuken:
Portugees
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Rundvlees met champignons

Ingrediënten:
arachideolie, champignon, chinese rijstwijn, knoflookpoeder, lichte chinese sojasaus, mager rundvlees, maïzena, peper, runderbouillon, sherry en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Diner / hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Spalla di maiale al finocchio (varkensschouder met venkel)

Ingrediënten:
caciocavallo, kalfsfond, knoflook, olijfolie, ontbeende varkensschouder, rozemarijn, salieblaadjes, venkelknol en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees