vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Italie:

Pizza met pittige salami, courgette, tomaat en mozzarella

Ingrediënten:
basilicum, courgette, mozzarella, salami en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pizza
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's Italie:

Gestoofd wild zwijn uit mercatello

Ingrediënten:
bacon, bleekselderij, gedroogde spaanse peper, jeneverbes, pancetta, parmezaanse kaas, passata, salie, schouder van hert, schouder van wild zwijn, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Lams- of geitenvlees met yoghurt

Ingrediënten:
aardappel, chilipoeder, djinten, geitenschouder, gemberwortel, knoflook, koriander, kurkuma, lamsschouder, munt, olie, santen, sperziebonen, tomatenpuree, ui en yoghurt

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Lelawar daging (Gekruid rundergehakt)

Ingrediënten:
djeroek poeroet, djinten, ketoembar, knoflook, laos, peper, rundergehakt, santen, sereh, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Setan (Scherp gekruid varkensvlees)

Ingrediënten:
azijn, ketjap manis, knoflook, madeira, mosterd, paneermeel, sambal oelek, ui, varkensvlees, water en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Biefstuk tartaar

Ingrediënten:
augurk, azijn, eierdooier, gehakte biefstuk, kappertjes, olie, peterselie, tomatenketchup, ui en worcestersaus

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sajoer goelai boontjes (Gekruide boontjes met vleeskrabbetjes)

Ingrediënten:
boontjes, bouillon, djinten, ketoembar, knoflook, koenjit, rijstebloem, salam, santen, sereh, ui en vleeskrabbetjes

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Snack of tussendoortje uit De smaak van Conclusion:

Rundvleessalade op toast

Ingrediënten:
augurk, bieslook, mayonaise, petit pain en rundersukadelapje

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens en William Cortvriendt - Puur & lichter

Recept uit Puur & lichter:

Varkenshaasje met mosterd in de oven

Ingrediënten:
champignons, gandaham, mosterd, room en varkenshaasje

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Worst, verse of saucijsjes, in de magnetron

Ingrediënten:
paprikapoeder, saucijsjes en verse worst

Soort:
vlees

Recept uit delicious. magazine - 2010-03:

Varkensvlees-garnalenballetjes, geroerbakt, met kool

Ingrediënten:
garnalen, kool en varkensvlees

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sambal goreng babi taotjo (gekruid varkensvlees speciaal)

Ingrediënten:
asem, bruine basterdsuiker, knoflook, laos, lomboks, nootmuskaat, rode paprika, taotjo, trassi, ui, varkensvlees en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:

Gekruid rundvlees met knoflook - dendeng belado dan bawang poetih

Ingrediënten:
arachideolie, asemvocht, groene spaanse peper, knoflook, komkommer, limoensap, mager rundvlees, rosbief, tamarindevocht, tomaat, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Recept uit 2 - Puur Pascale:

Wortel- en kipburger

Ingrediënten:
amandelmeel, kippengehakt en wortel

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Lunch / bijgerecht uit Jamie's Amerika:

De lekkerste baked beans

Ingrediënten:
boter, brood, cannellinibonen, gedroogde rode peper, gerookte doorregen bacon, gerookt paprikapoeder, laurier, melasse, olijfolie, parmezaanse kaas, pintobonen, rozemarijn, tomaat in blik, ui, witte wijnazijn, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Recept uit 2 - Puur Pascale:

Kip met witlof en paddenstoelen

Ingrediënten:
kip, paddenstoelen en witlof

Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - 2 - Puur Pascale

Recept uit 2 - Puur Pascale:

Kippenspiesjes met spruiten en pistache

Ingrediënten:
kip, pistachenoten, sojasaus en spruiten

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Schnitzels met paprikasaus

Ingrediënten:
bloem, boter, margarine, melk, paprikapoeder, room en schnitzel

Soort:
vlees
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Varkensoesters met paprikasaus

Ingrediënten:
boter, margarine, paprikapoeder, varkensoesters en zure room

Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Babi ketjap (Gekruid varkensvlees)

Ingrediënten:
bouillon, citroensap, djahé, javaanse suiker, kemirienoten, ketjap manis, ketoembar, knoflook, olie, prei, sambal oelek, ui, varkenslappen en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Lancashire hot pot met abrikoos en aardappelschijfjes

Ingrediënten:
aardappel, bloem, gedroogde abrikozen, italiaanse kruiden, kippenbouillon, knolraap, lamsvlees, peterselie, prei, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Paddestoelen met slakken - setas con caracoles

Ingrediënten:
bospaddestoelen, bouillon, gerookt spek, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olijfolie, slakken, ui, witte wijn, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Spaans / Catalaans
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Fricasse (Gekruid varkensvlees met groenten

Ingrediënten:
aardappelen, doperwten, foelie, goudbouillonblokje, kruidnagels, margarine, peper, peultjes, trassi, ui, varkensvlees en ve-tsin

Keuken:
Indonesisch / Cypriotisch
Soort:
vlees
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Tino Ransa (Gekruide varkenslappen)

Ingrediënten:
goudbouillonblokje, knoflook, laos, lomboks, maggiblokjes, olie, sambal, selderij, sereh, tomaten, ui en varkenslappen

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Hoe te eten

Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:

Runderfilet met rode wijn, ansjovis, knoflook en tijm

Ingrediënten:
ansjovis, boter, cognac, extra vierge-olijfolie, fijne kristalsuiker, knoflook, rode wijn, runderfilet, sjalot en tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Avondmaal uit Nigella Express:

Flitssteaks met witte-bonenpuree

Ingrediënten:
biefstuk, citroen, entrecotes, knoflook, olijfolie, rozemarijn en witte bonen

Soort:
vlees