vlees

Zoek naar vlees in jouw eigen kookboeken

Vlees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit delicious. magazine - 2016-11

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-11:

Biefstuk met peperroomsaus en pastinaakfriet

Ingrediënten:
biefstuk, pastinaak, peper en room

Soort:
vlees
Een recept uit delicious. magazine - 2016-02

Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-02:

Boeuf bourguignon

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Voorjaarslam

Ingrediënten:
dijonmosterd, kerstomaatjes, knoflook, lamsnekfilet, lamsrack, rozemarijn en witte wijnazijn

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Broodje biefstuk

Ingrediënten:
biefstuk, bladpeterselie, ciabattabrood, mierikswortelsaus, paprika's uit pot, rucola en tijm

Soort:
vlees
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:

Broodje bal

Ingrediënten:
basilicum, ciabattabrood, citroen, eidooier, gerookte pancetta, grove mosterd, jarlsberg kaas en rundergehakt

Soort:
vlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Gehaktbrood met ei

Ingrediënten:
chilipoeder, ei, kalfsgehakt, komijnpoeder, kurkumapoeder, paprikapoeder, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / hoofdgerecht / avondmaal uit A propos bistro:

Klassieke kalfskop

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, augurk, bieslook, bleekselderij, bosui, bouquet garni, ei, kalfshersenen, kalfskop, kappertje, mosterd, olijfolie, peultjes, tomaat, ui, wijnazijn en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Ryland Peters & Small en Jenny Linford - Tomaten

Diner / hoofdgerecht / avondmaal uit Tomaten:

Gehaktballen in kruidige tomatensaus

Ingrediënten:
cm verse gemberwortel, kaneelstokje, kardemompeulen, lamsgehakt, laurierblad, olijfolie, rijst, rundergehakt, tenen knoflook, tl gemalen komijn, tl gemalen koriander, tl gemalen kurkuma, tl zout, tomaten, ui en versgemalen zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:

Aubergine- en mozzarellatimbaal met dressing van chorizo en rode paprika, dungesneden witte courgette

Ingrediënten:
aubergine, chorizo, koriander, mozzarella, olijfolie, rode paprika, witte courgette en witte wijnazijn

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Pepersteak

Ingrediënten:
entrecote, haasbiefstuk, peperkorrel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / hoofdgerecht / avondmaal uit Down to earth:

Karbonade met mozzarella

Ingrediënten:
basilicumolie, cress, fleur de sel, kippenbouillon, knoflook, knoflookolie, marjolein, mozzarella, olijfolie, oregano, paksoi, schouderkarbonade, shiitake en ui

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Basisrecept uit 1080 recepten:

Basis lever bereiden

Ingrediënten:
bloem, boter, lever en melk

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jeruzalem:

Gehakte lever

Ingrediënten:
bieslook, bosui, dessertwijn, eendenvet, ei, ganzenvet, kippenlevertjes, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:

carpaccio met citroen

Ingrediënten:
citroenrasp, citroensap, ei, kropsla, lendebiefstuk, olijfolie, peper, waterkers en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Rundercarpaccio met aardbeien vincotto

Ingrediënten:
aardbei, balsamicoazijn, basilicum, bosui, cress, ijblokjes, knoflook, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, tijm en vincotto

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / voorgerecht uit Jeruzalem:

Polpettone

Ingrediënten:
augurken, bleekselderij, broodkruim, citroen, ei, gekookte ham, kappertjes, kippenbouillonpoeder, knoflook, laurier, olijfolie, ossentong, peterselie, pistachenoten, rundergehakt, tijm, ui, wittewijnazijn, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
vlees
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Down to earth:

Krokante wonton met rosbief, zoetzure komkommer en sojamayonaise

Ingrediënten:
bloemen, fleur de sel, ijsbergsla, komkommer, limoensap, mayonaise, olijfolie, peultjes, rosbief, sojasaus, wontonvelletjes en zoetzuur

Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Capretto (o agnello) con acciughe, rosmarino e limone - Geroosterde jonge geit of lam met ansjovis, rozemarijn en citroen

Ingrediënten:
ansjovis-, rozemarijn- en citroensaus, aubergine, bloem, courgette, kerstomaat, lamsvlees van geit of schaap, olijfolie, plantaardige olie, rode paprika, rode spaanse peper, sjalot, venkel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Ansjovis-, rozemarijn- en citroensaus

Ingrediënten:
ansjovisfilet uit olie, citroensap, citroenschil, knoflook, olijfolie, rozemarijn, witte wijn en witte wijnazijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Sacha de Boer en Jacob-Jan Boerma - Down to earth

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht / avondmaal uit Down to earth:

Eenvoudige asperges

Ingrediënten:
asperges, boerenham, castric, citroenrasp, citroenschilletjes, cress, eidooier, jonge sla, nootmuskaatbolletje, olijfolie, roomboter, verse bieslook, verse peterselie, vers laurierblaadje en witte balsamicoazijn

Soort:
vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Zwezerik met spinazie

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroensap, laurierblad, melk, prei, spinazie, water, wortel, zonnebloemolie, zout en zwezerik

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Sonja Bakker - Bereik je ideale gewicht !

Diner / hoofdgerecht uit Bereik je ideale gewicht !:

Biefstuk met gebakken tomaat

Ingrediënten:
biefstuk, knoflookpoeder, oregano, peper, tomaat en zout

Soort:
vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Fondue van de wijnboer

Ingrediënten:
kalfsfricandeau, kaneelpijpje, knoflookzout, korianderzaad, peperkorrels, pimentkorrels, selderijzout, suiker, witte wijn en zout

Keuken:
Europees
Soort:
vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Chinese fondue

Ingrediënten:
droge sherry, kalfslever, kalfsnier, kalfsschnitzel, kippenbouillon, kippenvlees, sojasaus, varkensfricandeau, vet spek en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Sukiyaki

Ingrediënten:
champignon, chinese mie, entrecote, ijsbergsla, lente-ui, rundermerg, sherry, sojasaus, suiker, taugé, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten 2

Recept uit Puur genieten 2:

Courgette met rauwe ham

Ingrediënten:
citroen, courgette, ham en tijm

Soort:
vlees