aardappelgerecht

Zoek naar aardappelgerecht in jouw eigen kookboeken

Aardappelgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelpannenkoekjes - boxty pancakes

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, melk en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
pannenkoeken en flensjes / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelbrood - boxty bread

Ingrediënten:
aardappel, bloem en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Bijgerecht uit De man die alles at:

Toscaanse friet met kruiden

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, knoflook, oregano, peper, rozemarijn, salie, tijm en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit J. Steingarten - De man die alles at

Bijgerecht uit De man die alles at:

Gemakkelijke friet

Ingrediënten:
arachideolie en bloemige aardappel

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Aardappelstamppot met rauwe rucola

Ingrediënten:
aardappel, rucola en varken

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Diner / nagerecht / dessert uit Noma: a work in progress:

Dessert van bintjes en pruimen

Ingrediënten:
aardappel, bintje, bot, eidooier, invertsuiker, melk, pruimen, pruimenpitten, room, suiker, water en zout

Keuken:
Deens / Noord-west-Europees
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Uienpuree

Ingrediënten:
aardappelen, laurier, melk, nootmuskaat, peper, uien, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking

Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :

"Sfinci" di patate / Aardappeldoughnuts

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, citroen, ei, gist, kaneel, melk, olijfolie en suiker

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Potatoes, peeled cooking sous vide for purees

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Smoked Potatoes

Ingrediënten:
aardappel en boter

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Smoked Potatoes with Vin Jaune Sabayon

Ingrediënten:
bieslook, gember, aardappel, hazelnoot, hazelnootolie en sabayon van vin jaune

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

aardappel-selderijpuree

Ingrediënten:
bloemige aardappels, boter, knolselderij, melk, nootmuskaat, peper, room, selderijzout en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Ultrasonic Fries

Ingrediënten:
russet aardappel, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Starch-Infused Ultrasonic Fries

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, russet aardappel, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met rauwe groenten

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, vetstof, worteltjes en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Waterkerspuree

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, peper, room, vetstof, waterkers en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zuringpuree

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, peper, vetstof, zout en zuring

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:

Rakott krumpli - Aardappelschotel

Ingrediënten:
aardappelen, boter, debrecziner worst, ei, gerookt spek, kookworst, paneermeel en zure room

Keuken:
Hongaars
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:

Schmandkartoffeln mit Essiggurken - Aardappel met zure room en augurken

Ingrediënten:
bieslook, bloemige aardappelen, boter, citroensap, dille, fleur de sel, gladde peterselie, hazelnootolie, karwijzaad, paprikapoeder edelsusz, peper, rode ui, slagroom, walnootolie, zout, zure augurk en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Aardappelballetjes

Ingrediënten:
bloem, bloemige aardappels, ei, witbrood en zout

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin Savoyard - Gegratineerde plakjes aardappel met bouillon, kaas en een vleugje knoflook

Ingrediënten:
aardappelen, boter, gruyère, knoflook, vleesbouillon en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Zwitserse aardappelschotel

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, boter, melk, nootmuskaat, room en zout

Keuken:
Zwitsers / Internationaal
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

potato purees, Robuchon

Ingrediënten:
boter, crème fraîche, melk en ratte-aardappel

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Causa - subtropische aardappelschotel

Ingrediënten:
aardappel, cayennepeper, citroen, sinaasappel en zout

Keuken:
Peruaans / Internationaal
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche

Bijgerecht uit Deutsche Küche:

Dibbelabbes - Saarlandse aardappelpannenkoekjes

Ingrediënten:
bloemige aardappelen, ei, geklaarde boter, gerookt spek, ham, majoraan, nootmuskroom, peterselie en prei

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Manfred Meeuwig, P. Engelsman en J. Halvemaan - Haute cuisine op klompen

Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:

Aardappelsouffle met gerookte paling

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, citroensap, ei, gerookte paling, melk, peper, sjalot, vis en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
aardappelgerecht