aardappelgerecht

Zoek naar aardappelgerecht in jouw eigen kookboeken

Aardappelgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelpannenkoekjes - boxty pancakes

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, melk en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
pannenkoeken en flensjes / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelbrood - boxty bread

Ingrediënten:
aardappel, bloem en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

Potatoes , cooking sous Vide with Fat Until Tender

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

microwaved Potato

Ingrediënten:
aardappel

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

potato purees, Roasted Potato Puree

Ingrediënten:
aardappelsap, aardappel, boter, ultra sperse 3® en yukon gold aardappel

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

potato purees, Potato Foam

Ingrediënten:
melk, olijfolie, room en yukon gold aardappel

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

potato purees, Blumenthal

Ingrediënten:
boter, charlotte aardappel en melk

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Recept uit Modernist Cuisine [3]:

potato purees, Fluffy Mash

Ingrediënten:
boter, melk en russet aardappel

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche aus den Weinregionen

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:

Gebratene Wickelklösse - Gebakken gevulde aardappelrolletjes

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Pistache-aardappelen

Ingrediënten:
bruine boter, gedroogde rode chilipeper, harissapoeder, laurier, pistachenoten, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:

Aardappelsalade met wortelcouscous en tomatenpistou

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, citroensap, forelfilet, griekse yoghurt, knoflook, koolzaadolie, laurier, lente ui, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitjes, sjalot, trostomaat, wortelen, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Patatas revolconas con sus torreznos - Aardappel bestoven met paprikapoeder en spekjes

Ingrediënten:
bloemige aardappel, doorregen spek, iberico varkenswang, knoflook, laurier, olijfolie, pancetta, pimenton de la vera dulce, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De vrolijke keuken:

Aardappelsla van de Eifeltoren

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bleekselderij, citroensap, crème fraîche, ham, peper en zout

Keuken:
Russisch
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spinaziepuree

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, peper, spinazie, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Puree van aardappelen en aardpeer

Ingrediënten:
aardappelen, aardperen, melk, nootmuskaat, peper, peterselie en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met kerrie en sesamzaadjes

Ingrediënten:
aardappelen, kerriepoeder, knoflook, kurkuma, melk, olie, sesamzaadjes, suiker en ui

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Duchesse-aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ei, eierdooiers, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappelen, eierdooier, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mousseline-aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, nootmuskaat, peper, room, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gnocchi van aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, eieren, parmezaanse kaas, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gestoofde krielaardappelen

Ingrediënten:
knoflook, krielaardappelen, laurier, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, witte wijn en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gestoofde aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, laurier, peper, tijm, vetstof, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Bijgerecht uit Elzas:

Grumbeerkiechle (de totches van opoe Odile) - Aardappelkoekjes

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, ei, olie, peper, peterselie, witte ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Aardappelpuree met olijfolie, knoflook en gepocheerd ei

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bieslook, ei, knoflookpuree, olijfolie, peper en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gekookte aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Nieuwe aardappelen

Ingrediënten:
nieuwe aardappelen, water en zout

Soort:
aardappelgerecht