aardappelgerecht

Zoek naar aardappelgerecht in jouw eigen kookboeken

Aardappelgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelpannenkoekjes - boxty pancakes

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, melk en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
pannenkoeken en flensjes / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelbrood - boxty bread

Ingrediënten:
aardappel, bloem en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Allemeersch - Thermomix Feest

Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:

Aardappelsalade met wortelcouscous en tomatenpistou

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, citroensap, forelfilet, griekse yoghurt, knoflook, koolzaadolie, laurier, lente ui, mayonaise, olijfolie, peper, peterselie, pijnboompitjes, sjalot, trostomaat, wortelen, zongedroogde tomaten en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Aardappel in zijn jas met garnaal en roerei

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, boter, ei, garnalen, nootmuskaat, peper, room en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Gratin de pommes de terre Provençal - Gegratineerde aardappelen met uien, tomaten, ansjovis, tuinkruiden en knoflook

Ingrediënten:
aardappelen, ansjovis uit blik, basilicum, gruyère, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tijm, tomaten, ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - De keuken van de pure smaak

Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:

Aardappelpuree met olijfolie, knoflook en gepocheerd ei

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bieslook, ei, knoflookpuree, olijfolie, peper en zeezout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne

Bijgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:

Patates au lard / Aardappel met spek

Ingrediënten:
aardappel, boter, buikspek, gerookt spek, groentebouillon, nootmuskaat, peper, roscoff ui en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zoete aardappelen met worteltjes en kruiden

Ingrediënten:
bataten, cayennepeper, honing, kaneel, knoflook, koriander, limoen, nootmuskaat, olijfolie, saffraan, uien, water, wortelen, zoete aardappelen en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gestoofde krielaardappelen

Ingrediënten:
knoflook, krielaardappelen, laurier, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, witte wijn en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met kerrie en sesamzaadjes

Ingrediënten:
aardappelen, kerriepoeder, knoflook, kurkuma, melk, olie, sesamzaadjes, suiker en ui

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gnocchi van aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, bloem, eieren, parmezaanse kaas, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gestoofde aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, laurier, peper, tijm, vetstof, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit  - Deutsche Küche aus den Weinregionen

Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche aus den Weinregionen:

Gebratene Wickelklösse - Gebakken gevulde aardappelrolletjes

Keuken:
Duits
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:

Pistache-aardappelen

Ingrediënten:
bruine boter, gedroogde rode chilipeper, harissapoeder, laurier, pistachenoten, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Duits / Noord-Afrikaans / Orientaals
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Brandnetelpuree

Ingrediënten:
aardappelen, brandnetels, melk, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelkoek met kaas

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, gemalen kaas, kruidenkaas, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gesouffleerde aardappelkoek

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelkoek met maïs

Ingrediënten:
aardappelen, gemalen kaas, gerookt spek, mais, nootmuskaat, peper, sjalotten, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kaaskoekjes gevuld met puree

Ingrediënten:
aardappelen, eieren, gemalen kaas, herbes de provence, paneermeel, peper, peterselie, tuinkers en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelkoek

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, paneermeel, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelrösti met saliebloemen

Ingrediënten:
aardappelen, olie, peper, saliebloemen, ui, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De vrolijke keuken:

Aardappelsla van de Eifeltoren

Ingrediënten:
aardappel, azijn, bleekselderij, citroensap, crème fraîche, ham, peper en zout

Keuken:
Russisch
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelen in bouillon

Ingrediënten:
aardappelen, groentebouillon, knoflook, sjalot en tomaat

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelspiesjes

Ingrediënten:
herbes de provence, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gekookte aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gekookte aardappelen in de schil

Ingrediënten:
aardappelen en water

Soort:
aardappelgerecht