aardappelgerecht

Zoek naar aardappelgerecht in jouw eigen kookboeken

Aardappelgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelpannenkoekjes - boxty pancakes

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, melk en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vegetarisch / pannenkoeken en flensjes / aardappelgerecht
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelbrood - boxty bread

Ingrediënten:
aardappel, bloem en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
vegetarisch / aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met rauwe groenten

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, peper, peterselie, vetstof, worteltjes en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Waterkerspuree

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, peper, room, vetstof, waterkers en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Puree van aardappelen en aardpeer

Ingrediënten:
aardappelen, aardperen, melk, nootmuskaat, peper, peterselie en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Spinaziepuree

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, peper, spinazie, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Zuringpuree

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, peper, vetstof, zout en zuring

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Brandnetelpuree

Ingrediënten:
aardappelen, brandnetels, melk, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Mousseline-aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, nootmuskaat, peper, room, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelsalade met appel en maïs

Ingrediënten:
appelen, appelsap, citroensap, dille, komkommer, krielaardappelen, krulandijvie, mais in blik, mosterd, olie, peper, suiker, uien, witte-wijnazijn en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
aardappelen, bieslook, mayonaise, olie, peper, peterselie, sjalotje, witte-wijnazijn, yoghurt en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gekookte aardappelen in de schil

Ingrediënten:
aardappelen en water

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gestoomde aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen en water

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Nieuwe aardappelen

Ingrediënten:
nieuwe aardappelen, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelen gevuld met groenten

Ingrediënten:
aardappelen, azijn, diepvrieserwten, melk, mosterd, olie, peper, peterselie, rode paprika, wortelen en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Duchesse-aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, ei, eierdooiers, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelen in bouillon

Ingrediënten:
aardappelen, groentebouillon, knoflook, sjalot en tomaat

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelen met frisse groenten en tonijn

Ingrediënten:
bleekselderij, kappertjes, krielaardappelen, mosterd, olijfolie, peper, tonijn uit blik, venkel, witte-wijnazijn en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappelen, eierdooier, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelspiesjes

Ingrediënten:
herbes de provence, knoflook, nieuwe aardappelen, olijfolie, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelen op zijn hofmeesters

Ingrediënten:
peterselie, vastkokende aardappelen, vetstof, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Gekookte aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, water en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met kerrie en sesamzaadjes

Ingrediënten:
aardappelen, kerriepoeder, knoflook, kurkuma, melk, olie, sesamzaadjes, suiker en ui

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Aardappelpuree met basilicum

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, melk, peper, pijnboompitten, room, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Patatas revolconas con sus torreznos - Aardappel bestoven met paprikapoeder en spekjes

Ingrediënten:
bloemige aardappel, doorregen spek, iberico varkenswang, knoflook, laurier, olijfolie, pancetta, pimenton de la vera dulce, ui en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht uit Lima - het kookboek:

Masa de causa - Causadeeg

Ingrediënten:
fijn zeezout, gele ají-pasta, koolzaadolie, limoensap, paarse aardappel en zwarte peper

Keuken:
Peruaans
Soort:
aardappelgerecht