aardappelgerecht

Zoek naar aardappelgerecht in jouw eigen kookboeken

Aardappelgerecht koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Lunch / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelpannenkoekjes - boxty pancakes

Ingrediënten:
aardappel, bakpoeder, bloem, melk en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
pannenkoeken en flensjes / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Bijgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:

Aardappelbrood - boxty bread

Ingrediënten:
aardappel, bloem en zout

Keuken:
Europees / Iers
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Pommes purées

Ingrediënten:
aardappel, boter, mierikswortel, mosterd, volle melk en wasabi

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Dubbel gebakken friet

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, druivenpitolie en zeezout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Wortelpuree

Ingrediënten:
aardappelen, jonge kaas, melk, nootmuskaat, peper, ui, vetstof, wortelen en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Heston Blumenthal - Heston Blumenthal thuis

Bijgerecht uit Heston Blumenthal thuis:

Pommes boulangère

Ingrediënten:
aardappel, boter, droge witte wijn, lamsbouillon, olijfolie, rozemarijn en ui

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Knolselderijpuree

Ingrediënten:
aardappelen, knolselderij, melk, nootmuskaat, peper, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Preipuree

Ingrediënten:
aardappelen, melk, nootmuskaat, peper, prei, vetstof en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Bijgerecht uit Home made zomer:

Aardappeltjes 'sauce gribiche'

Ingrediënten:
boter, cornichons, ei, eidooier, kappertjes, krieltjes, mosterd, olijfolie, bladpeterselie, rodewijnazijn, venkelknol, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Aardappels uit Sarlat - pommes sarladaises

Ingrediënten:
ganzenvet, knoflook, peper, snijpeterselie, vastkokende aardappel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Pommes dauphine

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, breedbladpeterselie, ei, frituurolie, melk en water

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Recept uit De herenkookclub:

Huisgemaakte friet met mayonaise

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie en mayonaise

Soort:
aardappelgerecht

Diner / hoofdgerecht van Thomas de Beer:

Aardappelpartjes uit de oven met chorizo

Ingrediënten:
aardappel, bosui, cheddar, chorizo, Himalayazout, knoflook, rode paprika, rozemarijn en ui

Soort:
aardappelgerecht

Bijgerecht van Thomas de Beer:

Aardappelschuim uit de sifon

Ingrediënten:
bloemige aardappel, kookvocht van aardappel, olijfolie en room

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Virgilio Martinez - Lima - het kookboek

Diner / lunch / bijgerecht uit Lima - het kookboek:

Masa de causa - Causadeeg

Ingrediënten:
fijn zeezout, gele ají-pasta, koolzaadolie, limoensap, paarse aardappel en zwarte peper

Keuken:
Peruaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made zomer

Bijgerecht uit Home made zomer:

Arrdappelpuree met verse groene kruiden en citroen

Ingrediënten:
bosui, boter, citroen, dille, dragon, kruimige aardappelen, nootmuskaat, bladpeterselie, slagroom, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Modernistische friet

Ingrediënten:
aardappel en arachideolie

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bijgerecht uit De kunst van het koken:

Galettes de pommes de terre farcies - Gevulde aardappelkoekjes

Ingrediënten:
broodkruim, champignons, geklaarde boter, gruyère, ham, lente-ui, peper, pommes duchessemengsel, sjalot en zout

Keuken:
Frans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Aardappelpuree

Ingrediënten:
aardappel, boter en slagroom

Keuken:
Hollands
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Lunch / bijgerecht / basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Aardappelsalade

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, gerookt spek, kippenbouillon, mosterd, olijfolie, sjalot en witte wijnazijn

Keuken:
Hollands
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Recept uit De Dikke van Dam:

Pommes Marcaire

Ingrediënten:
aardappel en boter

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Sambal goreng kentang tolol (gekruide aardappelen abnormaal)

Ingrediënten:
aardappelen, half om half gehakt, knoflook, peper, rode lomboks, trassi, ui en zout

Keuken:
Indonesisch
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Rösti

Ingrediënten:
aardappel, olie en ontbijtspek

Keuken:
Zwitsers
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Basisrecept uit Delicious. Het kookboek!:

Patatas bravas

Ingrediënten:
aardappels, bladpeterselie, droge witte wijn, gerookt paprikapoeder, knoflook, olijfolie, pimentón, suiker, tomatenblokjes, tomatenpuree en ui

Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Patatas enmascaradas - Verborgen of besmeurde aardappels

Ingrediënten:
bloedworst, bloemige aardappel, botifarra negra, doorregen spek, morcilla met ui, munt, olijfolie, pancetta, peterselie en pijnboompitten

Keuken:
Spaans
Soort:
aardappelgerecht
Een recept uit Jane Grigson - Elseviers culinaire atlas

Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:

Janssons frestelse - Janssons verleiding

Ingrediënten:
aardappel, ansjovisfilet, boter, room en ui

Keuken:
Zweeds
Soort:
aardappelgerecht