Kalfschenkel

Zoek naar kalfschenkel in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kalfschenkel in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kalfschenkel recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kalfschenkel:

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Kalfsbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, jeneverbessen, kalfsschenkel, laurier, mager kalfsvlees, tomatenpuree, wortel en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
bouillon
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kalkoen, gepocheerd met truffel

Ingrediënten:
augurk, kalfsschenkel, kalkoen, kersen, morello ingemaakt in azijn, koolraap, mosterd, prei, runderbieflap, selderij, truffel en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Osso bucco met marsala en champignons

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, champignons, kalfsschenkel, kippenbouillonblokje, knoflook, marsala, peterselie, rozemarijn, suiker, tomaat uit blik, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Osso bucco met gremolata

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, kalfsschenkel, kippenbouillonblokje, knoflook, peterselie, rozemarijn, suiker, tomaat uit blik, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Osso buco met met rode en groene paprika

Ingrediënten:
bleekselderij, bloem, boter, citroenrasp, groene paprika, kalfsschenkel, kippenbouillonblokje, knoflook, peterselie, rode paprika, rozemarijn, suiker, tomaat uit blik, ui, witte wijn en wortel

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / voorgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:

Aspic - gelatina

Ingrediënten:
bleekselderij, eiwit, kalfsschenkel, prei, runderbeenderen, rundergehakt, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / garnituur