*Ossa Bucco Milanese with bone marrow and coffee custard, Squash Glaze, Braised Pine Nuts with winter squash, Pickled Butternut squash, Gremolata crisp and tomato-vinegar foam
Een recept van Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young.
Je vindt dit recept op pagina 60 in Modernist Cuisine [5] .
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- beenmergcustard met koffie
- gremolatakrokant
- ingemaakte butternutpompoen
- kalfsschenkel
- pompoenglazuur
- schuim van tomaten-azijn
- tomatenconfit
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.