Coulis de tomate

Zoek naar coulis de tomate in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met coulis de tomate in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste coulis de tomate recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient coulis de tomate:

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in andere sauzen

Ingrediënten:
bloem, boter, champignonsaus, coulis de tomate, ei, mager rundvlees, merg, niervet, olie, peper, rodewijnsaus, sauce brune à lestragon, sauce brune au cari, sauce brune aux fines herbes, sauce madère, sauce poivrade, sauce robert, sauce tomate, spek, ui, wittewijnsaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Foie de veau sauté - Gebakken kalfslever

Ingrediënten:
bloem, boter, coulis de tomate, groente, kalfslever, knoflookboter, kruidenboter, mosterdboter, olie, peper, peterselie, sauce à la italienne, sauce brune aux fines herbes, sauce crème à la moutarde, sauce robert, waterkers en zout

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / orgaanvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbales de choux de Bruxelles - Spruitentimbaal

Ingrediënten:
boter, broodkruim, coulis de tomates, ei, geblancheerde spruiten, gruyère, melk, nootmuskaat, olie, sauce aurore, sauce chivry, sauce mornay, sauce mousseline, sauce tomate, ui en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbales d'épinards - spinazietimbaal

Ingrediënten:
boter, broodkruim, coulis de tomates, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, olie, sauce aurore, sauce chivry, sauce mornay, sauce mousseline, sauce tomate, spinazie, ui en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Potée Normande, pot-au-feu - Gekookt rundvlees met varkensvlees, kip en groenten

Ingrediënten:
bleekselderij, coulis de tomates à la provençale, dikke lende, fond, ingewanden, kalfsbotten, kip, kippenkarkas, knoflook, kruidnagel, laurier, meiknolletjes, peperkorrels, peterselie, prei, rosbief, runderbotten, runderbovenbil, runderkogel, runderspierstuk, sauce alsacienne, sauce nénette, sauce suprême, sauce tomate, tijm, ui, varkensfricandeau, varkensschouder, verse worst, vleesafsnijsel en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / varkensvlees / rundvlees / bouillon
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Rode donut

Ingrediënten:
coulis van framboos, frambozencrème, mousse van framboos, rode glaçage, vanillebavarois, witte spuitchocolade en yoghurt spongecake

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Merveilleux

Ingrediënten:
atsina cress, slagroom, coulis van framboos, eetbare paarse vioolblaadjes, frambozen, meringue, pure chocoladekrullen, suikerring, witte chocoladespriet en yoghurtkrokant

Een recept uit Jannie van Vlaardingen

Recept van Wat Ik Gegeten Heb:

Catalaanse gehaktballen Boles de Picolat

Ingrediënten:
coulis, eieren, gedroogd pepertje, gehakt, peterselie, groene olijven, kaneel, meel, olijfolie, paprikapoeder, rauwe ham, reuzel, rundergehakt, spek, knoflook, tomaten, ui, varkensworst en 
zout en peper

Een recept uit Marie-Jose Maasen - Ons bakboek

Recept uit Ons bakboek:

Fruitsymfonie

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienconfituur, bladerdeeg, bloemsuiker, boter, coulis en roomijs

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

The raspberry princess

Ingrediënten:
atsina cress, bladerdeeg, slagroom, coulis van framboos, frambozen, hotlips bloem, mousse van framboos, onderdeel van mango kwark pomelo, rode spuitchocolade, witte spuitchocolade en yoghurtmousse

Een recept uit

Recept van Okoko recepten:

Pavlova met passievrucht en sesamnoga

Ingrediënten:
citroensap, coulis, eiwitten, fijne kristalsuiker, poedersuiker, griekse yoghurt, mascarpone, passievruchten, poedersuiker, room, suiker, vanillestokje, wit sesamzaad en zwart sesamzaad

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Aardbeienlint

Ingrediënten:
aardbeienmousse, ananasaardbei, banaaanaardbei, basilicumcress, bavarois van witte chocolade, chocoladedeor, espuma van frambozen, frambozenaardbei, frambozencoulis, gevriesdroogde aardbeiencrunch sosa, hotlips bloem, rode glaçage, rode suikerbol, vanilleroomijs met aardbeiencrunch, vlierbesbloesem, witte spuitchocolade en yoghurtmousse

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Red fruit flower

Ingrediënten:
cassismousse, chocolade sablé, frambozencoulis, jus van kriekbier, kersen, kersenconfituurinterieur, krokantje van chocolade, melkchocoladegarnituur, paarse spuitchocolade en pure chocoladegarnituur