Marinade voor runderhaas

Zoek naar marinade voor runderhaas in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met marinade voor runderhaas in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste marinade voor runderhaas recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient marinade voor runderhaas:

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gestoomd rundvlees op boerenwijze

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gedroogde chinese champignons, gouden naalden, ingemaakte sichuan groente, koriander, lente-uien, maïsolie, marinade voor gestoomd rundvlees, peterselie, ribstuk, rosbief, runderlende, sojaolie en wolkenoren

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Biefstuk à l'orange

Ingrediënten:
aardappelmeel, chilisaus, donkere sojasaus, gedroogde mandarijnschil, gember, heldere bouillon, lente-uien, maïsolie, marinade voor rundvlees à lorange, medium dry sherry, runderbil, runderlende, shaoxingwijn, sinaasappel en sojaolie

Keuken:
Chinees / Taiwanees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Rundvlees in oestersaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, asperges, gember, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor rundvlees, medium dry sherry, oestersaus, rosbief, runderlende, sesamolie, shaoxingwijn en sojaolie

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Drooggebakken rundvlees

Ingrediënten:
bleekselderij, maïsolie, maïzena, marinade voor drooggebakken rundvlees, rode pepers, runderlende, sesamolie, sichuanpeper, sojaolie, suiker, water, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roergebakken broccoli met rundvlees

Ingrediënten:
broccoli, gember, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor broccoli met rundvlees, medium dry sherry, riblappen, runderlende, saus bij broccoli met rundvlees, shaoxingwijn, sojaolie, suiker en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Vleesbrochettes

Ingrediënten:
gedroogde pruimen, laurier, marinade, paprika, rozemarijn, sjalotjes en vlees

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Rundvlees met groene paprika en zwartebonensaus

Ingrediënten:
aardappelmeel, biefstuk, groene paprika, knoflook, lente-uien, maïsolie, marinade voor rundvlees met groene paprika, medium dry sherry, rode peper, runderlende, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, zout en zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Ossenhaas 1

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, cognac, knoflook, olijfolie, ossenhaas, rode wijn, sjalot en tijm

Soort:
rundvlees
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een perzikvlaai met citroendeeg

Ingrediënten:
brooddeeg, citroen, citroentijm, groene kruiden, kervel, korianderblad, lamsvlees, maizena, marinade, olie, olijfolie, roggebrood, sinaasappel, tenen knoflook, tijm, verse roomkaas, vlees en zwarte peperkorrels

Een recept uit Nathan Myhrvold, Maxime Bilet en Chris Young - Modernist Cuisine [2]

Recept uit Modernist Cuisine [2]:

beef jus

Ingrediënten:
ossenstaart, rode wijn, rundergehakt, rundvleesbouillon, bruin, rundvlees, sous vide, ui en wortel

Soort:
saus/dressing/jus
Serveersuggestie Tofu bereiden als een expert

Recept van De Hippe Vegetarier:

Tofu bereiden als een expert

Ingrediënten:
beignets, beslag, citroensap, currypasta, donkere sojasaus, dragon, gembersiroop, geraspte parmezaanse kaas, kerriepoeder, knoflook, koriander, laurier, limoen, limoenschil, marinade, marinades, paddenstoelen, rozemarijn, salie, sambal, sesamolie, soja, sojasaus, suiker, tamarinde, tijm, tofu, verse koriander, verse kruiden, vlees, water, zongedroogde tomaatjes en zout

Serveersuggestie Vegan monday: warme gemarineerde olijven

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: warme gemarineerde olijven

Ingrediënten:
biologische citroen, chilipepers, citroen, citroenschijfjes, eieren, grote groene olijven, jalapeñopeper, jalapeñopepers, knoflook, korianderzaad, laurierblaadjes, marinade, olie, olijven, plantaardige olie, tijm, knoflook, tijm, venkelzaad, vlees, zuivel en zwarte peperkorrels

Serveersuggestie Bourgondische stoofpot

Recept van Food en So Much More:

Bourgondische stoofpot

Ingrediënten:
champignons, gedroogde peterselie, grote ui grof gesneden, knoflook in plakjes gesneden, laurierblad, magere spekreepjes, rode wijn, runderbouillonblokje, rundergehakt in kleine balletjes gedraaid, rundvlees, takje verse tijm en vloeibare boter om in te bakken