Tomatensaus met ansjovis

Tomatensaus met ansjovis wordt beschouwd als tomatensaus.

Zoek naar tomatensaus met ansjovis in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met tomatensaus met ansjovis in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste tomatensaus met ansjovis recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient tomatensaus met ansjovis:

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:

Orecchiette

Ingrediënten:
bloem, bloemkoolsaus met knoflook olie en rode peper, broccolisaus met ansjovis, fijn griesmeel, harde tarwebloem, tomatensaus met ansjovis, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Maroeska Metz - Hoe dan?!

Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:

Pizza napoletano

Ingrediënten:
ansjovis, knoflook, mozzarella, oregano, pizzabodem en tomatensaus

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:

Pizza

Ingrediënten:
ansjovis, mosselen, mozzarella, oregano, peper, pizzadeeg, spek, tomaat, tomatensaus, zout en zwarte olijven

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / quiche / vegetarisch
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Sicily :

Pizza alla Siciliana - Siciliaanse pizza

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, gedroogde oregano, gezouten ansjovis, olijfolie, pecorino, pizzadeeg, tomatensaus, tuma, ui, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Snack of tussendoortje uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Sfincione (sfincione)

Ingrediënten:
ansjovis, ansjovisfilet, bloem, broodkruim, caciocavallo, gist, olijfolie, oregano, pecorino, primo sale, suiker, tomatensaus, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Alici alla beffafico (ansjovis beccafico)

Ingrediënten:
ansjovis, basilicum, broodkruim, citroenzest, ei, knoflook, olijfolie, ontzouten kappertjes, pecorino, peterselie, sinaasappelzest, tomatensaus, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pasta Met Ansjovis8 Tomatensaus

Ingrediënten:
ansjovis, ansjovisboter, ansjovispasta, boter, chili, chilipeper, boter, gedroogde chilipepers, knoflook, knoflook, water, look, olijfolie, pasta, penne, peper, peterselie, tomatensaus, vis en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Provençaalse rog - raie à la provençale

Ingrediënten:
ansjovis op zout, bloem, grof zout, knoflook, olijfolie, rogvleugel, tomatensaus, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vis