Carciofi con il tappo / cacuocciuli cù tappu (artisjokken met een dop)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 76 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .

Keuken:
Italiaans
Gang:
aperitief
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Artisjokken gevuld met serranoham

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Carcioffi ripieni - Gevulde artisjok

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily

Artisjokken op Romeinse wijze - carciofi alla romana

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Artisjokken uit de oven

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten